Viitasaaren kaupunki

VIITASAARI

Keskitie 10
44500 VIITASAARI

Puh. (014) 459 7411
Faksi (014) 459 7515




KAUPUNGIT JA KUNNAT

kaupungit, kunnat

Liiketoiminnan esittely

VIITASAARI, KAUPUNKI KESKELLÄ SUOMEA. Viitasaari sijaitsee pohjoisessa Keski-Suomessa, keskeisellä paikalla nelostien (E75) ja sinisen tien risteyksessä. Asukkaita Viitasaarella on 6674 (VTJ 12/2015).

Viitasaaren keskeinen sijainti, kehittyvät palvelut ja rikas luonto tarjoavat erinomaisen paikan asumiseen ja elämiseen. Viitasaari alueensa keskuksena tarjoaa pikkukaupungin edut, kuten turvallisen ympäristön, asumisen edullisuuden ja myös hyvät palvelut. Viitasaari alueellaan edistää ja kokeilee erityyppisiä ”älykkään ja kestävän kasvun konsepteja” yhteistyössä yritysten, oppilaitosten, yliopistojen ja tutkimuslaitosten kanssa. Vapaa-ajan viettomahdollisuuksia Viitasaarelta löytyy kaikille. Kulttuurin ystävät voivat nauttia monipuolisista kulttuuritapahtumista ja -harrasteista, luonto tarjoaa mahdollisuuksia retkeilyyn, metsästykseen, kalastamiseen maailmankuulujen koskien äärellä, lasketteluun ja hiihtämiseen talvella.

Liikunta ja harrastuspaikat ovat hyvät mm. tasokas uimahalli ja kuntosali. Uimahallin viereen on 2010 valmistunut moninaiseen liikunta- ja kulttuurikäyttöön monitoimihalli, Viitasaari Areena. Keilis -Viitasaaren viihdekeskus torin laidalla tarjoaa palveluja keilailun harrastajille. Sahis on monipuolinen kokoperheen hiihto- ja vapaa-ajankeskus, jossa on erinomaiset olosuhteet niin lasketteluun kuin lautailuun.

Kun haluat asua ja elää turvallisesti puhtaan luonnon keskellä, ilman ruuhkia ja kiirettä, on Viitasaari valintasi asuinpaikaksi.
/img/c/742069.gif

Hakusanat

kinnula, kivijärvi, keski-suomi, witas, kehittämisyhtiö, pihtipudas, viitasaari, tontit, teollisuustontit, omakotitontit, rantatontit, järvitontit, tontit Keski-Suomi, teollisuustontit Keski-Suomi, omakotitontit Keski-Suomi, rantatontit Keski-Suomi, järvitontit Keski-Suomi, järvenranta tontit, järvenranta tontit Keski-Suomi

Markkinapaikan ilmoitukset

Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen