Vesmaco OÜ

TALLINN

Tööstuse 46
10416 TALLINN

Puh. +372 641 8552
Faksi +372 641 8553




PUMPPUJA

pumppuja, pumput, pumppu

Liiketoiminnan esittely

Vesmaco OÜ on perustettu vuoden 2000 alussa. Yhtiömme on yksi Viron johtavista erilaisten jätevesiongelmien ratkaisuun tarkoitettujen lasikuitutuotteiden valmistajista. Vuonna 2005 Vesmaco OÜ:lle myönnettiin ensimmäisenä alan yrityksenä ISO 9001:2000 -laatusertifikaatti.

Vesmaco OÜ:n tuotteet valmistetaan lasikuitukomposiitista, joka on lasisäietäytteestä ja synteettisestä polymeerisideaineesta koostuva materiaali. Lasikuitumme sietävät hyvin säänvaihtelua, kosteutta ja kemiallisia aineita, minkä lisäksi ne ovat erittäin vahvoja ja jäykkiä sisältämiensä yhtenäisten ja ristikkäisten kuitukudosten ansiosta.
/img/c/730790.jpg

Yhteystiedot

LASIKUITU
PUHDISTUSJÄRJESTELMÄT
KERÄYSSÄILIÖT
KAIVOT
PUMPPAAMO
/img/c/730791.jpg

Hakusanat

säiliöt, saostussäiliöt, sakokaivot, keräyssäiliöt, erikoissäiliöt, sammutusvesisäiliöt, jätevesisäiliöt, jätevedenpuhdistuslaitteet, ympäristötekniset laitteet, lähtövesisäiliöt, kaivot, umpikaivot, jätevesikaivot, tynnyrit, sadevesijärjestelmät, viemäröintilaitteet, jätevedenpuhdistimet, imeytysjärjestelmät, suodatinjärjestelmät, polttoainesäiliöt, bensiininerottimet, öljynerottimet, rasvanerottimet, hiekanerottimet, mudanerottimet, vesimittarikaivot, näytteenottokaivot, tarkastus- ja muut erikoiskaivot, purkualtaat, erottelukaivot, vesijohto-, viemäri- ja salaojapumput, pumppuasemat, pumput, lasikuitu, lasikuitutuotteet ja -osat, bensiininerottimet, lietesäiliöt, lasikuitusäiliöt, keräyssäiliöt, säiliöiden valmistus, jätevedenpuhdistusjärjestelmät, saostuskaivot, saostuskaivojen tuotanto, pumppaamot, vedenhankinta ja viemäröinti, sakokaivo, imeytyskenttä, suodatinkenttä, sammutussäiliö
/img/c/730792.jpg
Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen