Uudenkaupungin kaupunki

UUSIKAUPUNKI

Välskärintie 2 C
PL 20
23501 UUSIKAUPUNKI

Puh. (02) 845 151
Faksi (02) 8451 5312




KAUPUNGIT JA KUNNAT

kaupungit, kunnat

Liiketoiminnan esittely

Uusikaupunki on yrittäjäystävällinen kaupunki hyvien yhteyksien päässä. Kaupunki tukee yrittäjien toimintaa mm. auttamalla sopivien toimitilojen löytämisessä. Osaavaa ja koulutettua työvoimaa on tarjolla runsaasti ja lisäksi kaupungin omistama osaamis- ja teknologiakeskus Ukipolis Oy yhteistyökumppaneineen on yrittäjien käytössä.

Uusikaupunki sijaitsee lounaisrannikolla Varsinais-Suomessa 70 km Turusta luoteeseen ja 50 km Raumalta etelään. Mielenkiintoiset nähtävyydet, vanhat puutalot, viihtyisät ravintolat ja muut monipuoliset palvelut yllättävät mieluisasti. Tervetuloa käymään, asumaan tai yrittämään!
/img/c/720332.jpg

Lisätiedot

Tonttiasiat

Kaupunginarkkitehti Leena Arvela-Hellén, puh. 0500 743 087

Ukipolis Oy on Uudenkaupungin, Laitilan, Vehmaan, Taivassalon, Kustavin ja Pyhärannan kuntien omistama kehittämisorganisaatio. Ukipolis palvelee yrittämiseen, yritystoiminnan kehittämiseen, rahoitukseen ja yritystukiin liittyvissä asioissa ja on apuna yritystoiminnan kaikissa vaiheissa.
Lisätietoja http://www.luettelomedia.com/ukipolis-oy-uusikaupunki-209952/

Hakusanat

crusell-viikko, dynamokeskus bonk, golf, hepokarin satama, liiketila, liiketiloja, museo, omistusasuntoja, saaristoristeilyt, teollisuustontteja, toimitila, toimitiloja, vierasvenesatama, vuokra-asuntoja, yritysneuvontaa, yritystila, yritystontti, lyhtyjen yö, uki, leirintäalue, Omakotitontit, Pientalotontit, Liiketontit, Yritystontit, asuminen, elinkeinopalvelut, matkailu, omakotitontit, yritystontit, teollisuustilat, liiketilat, yritystilat, pytinkien paris, puutalotapahtuma, omakotitalotontteja, omakotitontteja, teollisuustiloja, yritystontteja, uusikaupunki

Markkinapaikan ilmoitukset

Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen