Utajärven kunta

UTAJÄRVI

Laitilantie 5
PL 18
91601 UTAJÄRVI

Puh. (08) 5875 5700
Faksi (08) 542 1278




KAUPUNGIT JA KUNNAT

kaupungit, kunnat

Liiketoiminnan esittely

LAATUKUNTA! Utajärven kunnan koko toimintajärjestelmä on rakennettu ensimmäisenä Suomessa ISO9001 -laatujärjestelmän mukaisesti.
/img/c/736422.gif

Palvelut

Utajärvi panostaa voimakkaasti alueen elinkeinoelämän kehittämiseen. Utajärven Yrityspuisto Oy on Utajärven kunnan perustama teollisuuden ja elinkeinojen kehittämisyhtiö.

Utajärven Yrityspuisto Oy
Toimitusjohtaja Ilkka Pirttikoski 044 019 9598

Uusi vahvuutemme on koko Utajärven alueelle rakennettu nopea valokuituyhteys, joka antaa uusia mahdollisuuksia yritystoiminnalle.

Häiriötön sähkönsaanti on varmistettu omaa linjaa pitkin Mustikkakankaan teollisuusalueen viereiseltä Utasen voimalaitokselta. Linjasta on se etu, että sähkökatkokset ovat alueella todella harvinaisia suoran voimalaitossähkölinjan vuoksi.

Utajärvellä teollisuusalueiden vieressä kulkee Oulu-Kajaani valtatie 22 sekä Oulu-Kajaani rautatie, joten yhteydet ovat erinomaiset kauemmaksikin ympäri Eurooppaa. Ajomatka Ouluun on 40 minuuttia ja Oulun kansainväliselle lentokentälle matkaa on vain noin 60 kilometriä.

Oulun talousalue korkean teknologian yliopistoalueena tarjoaa yrityksellesi lisää kehittymis- ja toimintamahdollisuuksia. Alueeltamme löytyy työvoimaa yrityksesi tarpeisiin.
/img/c/736423.gif

Lisätiedot

Rokuan laaja Natura-alue ja sen ympäristöjärjestelmä takaavat loistavat puitteet virkistäytymiselle ja rentoutumiselle. Nauttia voi myös Oulujoesta ja Kiiminkijoesta sekä laajoista suojelu- ja erämaa-alueista.
/img/c/736424.gif

Hakusanat

omakotitontit, yritystontit, mökkivuokraus, vaala, muhos, oulu, Ii, kuivaniemi, pudasjärvi, ylikiiminki, Pohjois-Pohjanmaa, teollisuustontit, rokua, tontit, matkailu, liikerakentaminen, kiiminkijoki, yrityspuisto, utajärvi, Utjärven yrityspuisto, yrityspuisto
/img/c/736425.gif

Markkinapaikan ilmoitukset

Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen