Tuusulan Maaperätutkimus Oy

TUUSULA

Tietotaajamankehä 11
04300 TUUSULA

Puh. 0400 606 953




POHJATUTKIMUKSIA

pohjatutkimukset, pohjatutkimus

Liiketoiminnan esittely

Tuusulan Maaperätutkimus Oy on perustettu vuonna 1998. Me teemme monipuolisia ja luotettavia maaperätutkimuksia ja mittaustuloksia laadukkaan ja taloudellisen suunnittelun lähtöaineistoksi. Tarjoamme myös rakennustyön aikaisia mittauksia rakentajille ja rakennuttajille.

Kotipaikkanamme on Tuusula ja toiminta-alueena Etelä-Suomi. Asiakkaitamme ovat mm. pien- ja rivitalorakentajat, rakennusliikkeet, asunto-osakeyhtiöt ja pk-yrittäjät.

Hakusanat

Pohjatutkimus Uusimaa, maanrakennussuunnittelu Uusimaa, maaperätutkimus Uusimaa, geotekninen suunnittelu Uusimaa, maaperätutkimukset Uusimaa, kaira, kaira.fi, pohjatutkimukset Uusimaa, pohjatutkimus Uusimaa, maaperätutkimukset Uusimaa, maaperätutkimus Uusimaa, geotekninen suunnittelu Uusimaa, rakennusmittaus Uusimaa, maaperätutkimus Uusimaa, Pohjatutkimus, maanrakennussuunnittelu, maaperätutkimus, geotekninen suunnittelu, rakennusmittaus, maaperätutkimukset, pohjatutkimukset, suunnittelutoimisto, geoteknisiä suunnittelupalveluita, mittaustyöt, Pohjatutkimus Uusimaa, maanrakennussuunnittelu Uusimaa, maaperätutkimus Uusimaa, geotekninen suunnittelu Uusimaa, rakennusmittaus Uusimaa, suunnittelutoimisto Uusimaa, mittaustyöt Uusimaa, maaperätutkimukset Uusimaa, pohjatutkimukset Uusimaa, suunnittelutoimisto Uusimaa, pohjatutkimus Uusimaa, geoteknisiä suunnittelupalveluita Uusimaa, mittaustyöt Uusimaa, maaperätutkimukset Uusimaa, geotekninen suunnittelu Uusimaa, maaperätutkimus Uusimaa, geotekninen suunnittelu Uusimaa, rakennusmittaus Uusimaa, maaperätutkimus Uusimaa

Markkinapaikan ilmoitukset

Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen