Tuusulan kunta

TUUSULA

Hyryläntie 16
PL 60
04301 TUUSULA

Puh. (09) 871 81
Faksi (09) 8718 3072




KAUPUNGIT JA KUNNAT

kaupungit, kunnat

Liiketoiminnan esittely

Tuusula on pääkaupunkiseudun kupeessa Keski-Uudellamaalla sijaitseva noin 38 000 asukkaan kunta, jossa on neljä keskusta: Hyrylä, Jokela, Kellokoski ja Riihikallio.

Kunta on perustettu vuonna 1643.

Tuusulassa asutaan pääasiassa pientaloissa tai pienimuotoisissa kerrostaloissa, lähellä luontoa mutta hyvien liikenneyhteyksien varrella. Etelä-Tuusulaan ehtii Tuusulan moottoritietä 30 minuutissa Helsingin keskustasta, Jokela sijaitsee 40 minuutin junamatkan päässä Helsingistä ja Kellokoskelle ajetaan Lahdentietä puolessa tunnissa.

Katso myös

Tuusula järjestää vuoden 2020 Asuntomessut Rykmentinpuiston alueella. Tuusulan keskustaan, Hyrylän vanhalle kasarmialueelle rakentuu lähivuosina kutsuva koti 15 000 ihmiselle. Uuden asuinalueen ensimmäiset asukkaat muuttavat asuntomessualueelle vuonna 2020 messujen jälkeen.

Osuuskunta Suomen Asuntomessujen ja Tuusulan kunnan yhdessä järjestämä Asuntomessut Tuusulassa 2020 -tapahtuma toteutuu elokuussa noudattaen Valtioneuvoston antamia linjauksia yleisötapahtumista.

Asuntomessujen valmistelut pidettäväksi 3.-30.8.2020 ovat täydessä vauhdissa. Jos messuja ei pystytä toteuttamaan elokuussakaan, mietitään pienimuotoisempaa, uudenlaista yleisötapahtumaa myöhemmälle syksyyn.

Vaikka messutapahtuman ajankohta nyt siirtyykin elokuulle, messualueen kotien ja yleisten alueiden rakentaminen Rykmentinpuistossa Tuusulassa edistyvät ja kohteet valmistuvat aikataulussa.
/img/c/745339.jpg

Palvelut

Tuusulasta löytyy niin jatkuvassa haussa olevia kiinteähintaisia tontteja, hakuajan puitteissa haettavia kiinteähintaisia tontteja kuin myös tarjouskilpailutontteja.

Jatkuvassa haussa olevia kiinteähintaisia tontteja löytyy Jokelan Peltokaaresta sekä Etelä-Tuusulan Lahelanpellosta. Uutena alueena myyntiin avataan 3.8.2020 Kellokosken Linjapuisto.

Anttilanrannan uudelta asuinalueelta Etelä-Tuusulasta myydään tontteja jatkuvalla tarjouskilpailulla. Anttilanrannan tontteja on mahdollista myös vuokrata.

Kunnanvaltuusto on päättänyt kiinteähintaisten tonttien myyntihinnaksi Pohjois-Tuusulassa 225 e/k-m² ja Etelä-Tuusulassa 425 e/k-m². Tontit ovat myös vuokrattavissa. Vuokran suuruus on 5 % myyntihinnasta. Tontit ensisijaisesti myydään.

Tuusulan kunnan yritystontit

Yritystontteja löytyy Jokelasta ja Kellokoskelta

Kunta ylläpitää ajantasaista yritystonttiaineistoa Tuusulan karttapalvelussa. Löydät yritystontit vasemmalla olevasta valikosta: Näytä kartalla -> Tontit -> Myytävät yritystontit. Tuusulan kunnalla on tällä hetkellä tontteja myytävänä Jokelassa ja Kellokoskella. Etelä-Tuusulasta tontteja ei ole tällä hetkellä tarjolla.
/img/c/745340.jpg

Yhteystiedot

Elinvoimajohtaja Salo Kristiina
Puhelin: 040 314 3019
Sähköposti: kristiina.salo(at)tuusula.fi

Yritysasiamies Popovic Toni
Puhelin: 040 314 4406
Sähköposti: toni.popovic(at)tuusula.fi
/img/c/745341.jpg

Hakusanat

Tuusula, Uusimaa, Pääkaupunkiseutu, asuntomessut, asuntomessut 2020, asuntomessut tuusula, asuntomessut rykmentinpuisto, liiketila, liiketilaa, liiketiloja, yritysneuvonta, yritysneuvontaa, tontit, omakotitontit, liiketontit, teollisuustontit, yritystontit, rivitalotontit, omakotitontit Kauniainen, kerrostalotontit, tontti, tontit, tontteja, tontit pääkaupunkiseutu, omakotitontit pääkaupunkiseutu, liiketontit pääkaupunkiseutu, , teollisuustontit pääkaupunkiseutu, tontit helsinginseutu, omakotitontit helsinginseutu, liiketontit helsinginseutu, teollisuustontit helsinginseutu, tontit uusimaa, omakotitontit uusimaa, liiketontit uusimaa, teollisuustontit uusimaa, yritysneuvontaa, tontti, tontit, tontteja, työpaikka, työpaikat, elinkeino, kulttuuri, vapaa-aika, eteläsuomen-lääni, uudenmaan kunta, pääkaupunkiseutu, helsinki, uusimaa, kauniainen, asuntoja, vapaat asunnot pääkaupunkiseutu, vapaat asunnot Kauniainen, vapaat asunnot Uusimaa, työpaikka, työpaikat, elinkeino, kulttuuri, vapaa-aika, eteläsuomen-lääni, uudenmaan kunta, pääkaupunkiseutu, uusimaa, helsinginseutu
/img/c/745342.jpg
Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen