Turun ammatti-instituutti

TURKU


PL 955
20101 TURKU

Puh. (02) 2633 3000
Faksi (02) 2633 3753




KOULUTUSTA

koulutus

Liiketoiminnan esittely

Turun ammatti-instituutti Åbo yrkesinstitut on kansallisesti ja kansainvälisesti verkostoitunut ammatillisen oppimisen keskus. Oppilaitos on Suomen suurimpia toisen asteen oppilaitoksia, aloituspaikkoja on yli 1500.

Tuotteet

Oppilaitos tarjoaa nuorille ja aikuisille laaja-alaista ammatillista koulutusta yhteistyössä työelämän kanssa tekniikan, terveyden ja hyvinvoinnin sekä kaupan ja palvelujen aloilla.

Palvelut

Auto- ja kuljetusalan palvelut, elintarvikkeita, kauneudenhoitopalvelut, lastenhoitopalvelut, kirjapainopalvelut, kone- ja metallialan palvelut, maanmittausalan palvelut, rakennus- ja puualan työt, ravintolapalvelut, sähkö- ja atk-palvelut, vaatetusalan palvelut, vanhusten virkistystoiminta.

Hakusanat

oppisopimuskoulutus, oppisopimuskoulutusta, koulutus, aikuiskoulutus, kurssit, Turku, opiskelu, ammatillinen koulutus, täydennyskoulutus, yritys- ja työelämäpalvelut, urheilijoiden koulutus, ammattistartti, ammattivalmennus, kotitalousopetus, maahanmuuttajakoulutus, rakennusala, logistiikka, puuala, maanmittausala, rakennusalan koulutus, logistiikka-alan koulutus, puualan koulutusta, maanmittausalan koulutusta, rakennusalan koulutusta, logistiikka-alan koulutusta, puualan koulutus, maanmittausalan koulutus

Markkinapaikan ilmoitukset

Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen