Tronti Oy

ESPOO

Liiketoiminnan esittely

Tronti Oy on vuonna 1984 perustettu perheyritys, jonka pääpaino on elektroniikkateollisuuden piirilevyjen valmistukseen tarvittavien koneiden, laitteiden ja materiaalien maahantuonnissa. Vienti Skandinavian ja Baltian maihin sekä Venäjälle on myös merkittävä osa toimintaamme.

Toimintamme perustuu toimialan hyvään tuntemukseen sekä asiakaslähtöiseen palveluun, yli 20 vuoden kokemuksella. Tuotevalikoimaamme kehitetään jatkuvasti vastaamaan asiakkaidemme tarpeita ja markkinoiden asettamia vaatimuksia; laadukkaat tuotteet ja tiivis yhteistyö asiakkaiden ja päämiesten välillä ovat tärkeimpiä painopisteitämme.
/img/c/744394.jpg

Toimipaikat

Toimitilamme sijaitsevat Espoon Vanttilan teollisuusalueella (Kauklahti), kehä III:n tuntumassa.

Tuotteet

Tuotevalikoimamme käsittää valmistuslaitteet ja materiaalit piirilevyteollisuudelle sekä joustavien piirien, lämpöä tai sähköä johtavien folioiden ja RFID-sovellusten valmistukseen.

Palvelut

Maahantuomme elektroniikkateollisuuden piirilevyjen valmistukseen tarvittavat koneet, laitteet, materiaalit ja tarvikkeet - aina CAM ohjelmistoista juotteenestopinnoitteisiin.
Kehitämme tuotevalikoimaamme jatkuvasti vastaamaan asiakkaidemme tarpeita ja markkinoiden asettamia vaatimuksia; laadukkaat tuotteet ja tiivis yhteistyö sekä asiakkaiden että päämiesten kanssa ovat tärkeimpiä painopisteitämme.

Yhteystiedot

TRONTI OY
Hiojankuja 1 A
02780 Espoo

Puh: 0207 614 850

s-posti: info@tronti.fi
www: www.tronti.fi
/img/c/744395.jpg

Hakusanat

Piirilevy, piirilevyaineet, valmistuslaitteet, piirilevyteollisuus, valmistuslaitteet rfid, joustavat piirit, tuotantokoneet, etsauslinjat, syövytys, syövytyslinjat, kiillotuskoneet, valmistuskoneet, rullapukit, mikrosyövytys, silkkipainokoneet, rotaatiosilkkipainokoneet, seripainokoneet, valotuslaitteet, kuparifoliot, diazo filmi, puhdastilatuotteet, hopeavärit, grafiittivärit, syövytysresisti, juotteenestopinnoite, pintakäsittelykemikaalit, monikerroslevy, protovalmistuskoneet, LED, IMS, alumiinilaminaatti, kuparilaminaatti, laikuitulaminaatti, kuparipäällysteinen lasikuitulaminaatti, porakate, jyrsinkate, Ventec, FR-4, poranterä, jyrsinterä, v-scoring

Markkinapaikan ilmoitukset

Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen