Tiemerkintä Ritamäki Oy

PAIMIO

Nauristie 111
21530 PAIMIO

Puh. 040 555 0291
GSM/Sivunumero 0400 320 291




ASFALTTITÖITÄ JA TIENRAKENNUSTA

asfalttityöt, tienrakennusta, tienrakennus

Liiketoiminnan esittely

Tiemerkintä Ritamäki Oy on vuonna 1982 perustettu tie- ja piha-alueiden merkintöihin erikoistunut yritys. Meillä on yli 30 vuoden kokemus vaativissakin olosuhteissa tehdyistä urakoista Suomessa, Ruotsissa, Norjassa sekä Virossa. Olemme vuosien aikana kehittäneet ja osin itse valmistaneet kalustoamme täyttämään nykyajan laatuvaatimukset. Meillä on 4-6 henkilön ammattitaitoinen työryhmä valmiina ottamaan vastaan mittavatkin alan urakat.

Tuotteet

- Tiemerkinnät
- Pihamerkinnät
- Hallimerkinnät

Palvelut

Merkitsemme kuumamassalla vilkasliikenteisetkin ajoradat ja kadut sekä parkki- ja piha-alueet. Käyttämämme massan kalvopaksuudeksi voidaan säätää 2-4 mm, jolloin aikaansaadaan riittävä kulutuskestävyys merkinnöille.

Teemme myös maalimerkinnällä ajoradat ja kadut sekä parkki- ja piha-alueet. Heti kun uusi asfaltti on levitetty, Tiemerkintä Ritamäki on käytettävissänne. Ei tarvita muuta kuin soitto meille, niin kerromme lisää yrityksemme palveluista.

Yhteystiedot

Toimipiste:
Jukantie 4, 21530 PAIMIO

Jari Ritamäki
Puh. 040 555 0291
jariritamaki@hotmail.com

Teijo Ritamäki
Puh. 0400 320 291

WWW: www.tiemerkintaritamaki.com

Hakusanat

asfalttimaalaukset, tiemerkintä, paikoitusmerkintä, paikoitusaluemerkintä, paikoitusaluemerkinnät, paikoitusaluemerkintää katumerkintä, merkkauspalveluja, autopaikoitusmaalaus, ratamerkinnät, ajoratamerkintä, palloilukenttä, palloilukenttämerkintä, autopaikotusmaalausta, autopaikoitusmaalaukset, ratamerkinnät, ratamerkintää, hallimerkinnät, hallimerkintää, tiemerkinnät, tiemerkintää, ajoratamerkintä, ajoratamerkinnät, ajoratamerkintää, katumerkinnät, katumerkintää, autopaikoitusmerkintä

Markkinapaikan ilmoitukset

Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen