Tekes

HELSINKI

Kyllikinportti 2
PL 69
00101 HELSINKI

Puh. 029 50 55000
Faksi (09) 694 9196




VIRANOMAISPALVELUJA

viranomaispalvelut, viranomaispalvelu, viranomaiset, viranomainen

Liiketoiminnan esittely

Tekes on tutkimus- ja kehitystyön ja innovaatiotoiminnan rahoittaja ja asiantuntija. Tekesin toiminta auttaa yrityksiä, tutkimuslaitoksia, yliopistoja ja korkeakouluja luomaan uutta tietoa ja osaamista ja lisäämään verkottumista. Tekes jakaa rahoituksellaan teollisuuden ja palvelualojen tutkimus- ja kehitystyön ja innovaatiotoiminnan riskejä. Toiminnallaan Tekes vaikuttaa liiketoiminnan kehittymiseen, elinkeinoelämän uudistamiseen, kansantalouden kasvuun, työelämän laatuun, työllisyyden vahvistumiseen ja yhteiskunnan hyvinvointiin. Tekesillä on vuosittain käytettävissä avustuksina ja lainoina noin 600 miljoonaa euroa tutkimus- ja kehitysprojektien rahoitukseen.

Palvelut

Tekes auttaa yrityksiä muuttamaan kehittämiskelpoisen idean liiketoiminnaksi tarjoamalla rahoitusta ja asiantuntijapalveluja. Toiminnallaan Tekes uudistaa elinkeinoja, kasvattaa jalostusarvoa, tuottavuutta ja työelämän laatua, lisää vientiä ja luo työllisyyttä ja hyvinvointia.

Rahoitus on tarkoitettu:

Tutkimukseen ja tuotekehitykseen
Edistämään uusien yritysten syntymistä ja vahvistamaan alkavien yritysten kasvua
Suomessa toimiville yrityksille ja yhteisöille, yrityksen ulkomainen omistus ei vaikuta rahoitukseen



Tekes kannustaa tutkimus- ja kehitysrahoituksellaan yrityksiä:

käynnistämään tutkimus- ja kehitysprojekteja
nopeuttamaan projektien tulosten hyödyntämistä liiketoiminnassa
lisäämään yhteistyötä ja verkottumista
hyödyntämään kansainvälistä yhteistyötä



Tekes hjälper företag att kommersialisera utvecklingsdugliga idéer med hjälp av finansiering och experttjänster.

Hakusanat

Tekes, teknologiarahoitus, tutkimusprojektien rahoitus, tuotekehitysprojektien rahoitus, teknologian ja innovaatioiden kehittämiskeskus, innovaatioiden kehittämiskeskus, teknologian kehittämiskeskus, teknologian kehityshankkeet, EAKR-rahoitus, kansainvälinen yhteistyö, liikeidean määrittely, liiketoimintasuunnitelma, perustamislaina, projektirahoitusta, rahoitusta, teknologia, teknologiarahoitusta, tuotekehitysavustus, tuotekehityslaina, tutkimustoiminta, kehitystoiminta, yritysneuvontaa, yrityspalveluja, yritysrahoitusta, teknologian kehityshankkeet, tuotekehitys, asiantuntijapalvelut, forskningsfinansiering, utvecklingsfinansiering, produktutveckling, innovaatiot, innovationer, internationellt samarbete, kansainvälinen yhteistyö

Markkinapaikan ilmoitukset

Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen