Tamlink Tuotekehitys Oy

TAMPERE

Hermiankatu 6
PL 140
33721 TAMPERE

Puh. (03) 316 5100
Faksi (03) 316 5123




TUOTEKEHITYSTÄ JA TUTKIMUSTA

tuotekehitys, tutkimus, tuotekehitystä, tutkimusta

Liiketoiminnan esittely

Tuotekehitys Oy Tamlink on teknologian siirron ammattilainen, joka pitää yllä ja kasvattaa teollisen tutkimuksen ja teollisuuden välistä yhteistyötä.

Laaja kotimainen ja kansainvälinen kontaktiverkostomme ja 20 vuoden kokemuksemme eri toimialojen hankkeista mahdollistavat teknologian tehokkaan siirron, olipa kyseessä sitten hankkeen yleinen kehitystyö, tuote- ja tuotannonkehitys tai tutkimustulosten kaupallistaminen.

Palvelut

Tuotekehityshankkeet
Tamlink on toteuttanut useita satoja tuotekehityshankkeita toimintansa aikana. Tyypillisesti hankkeissa on mukana yliopistotasoista tutkimusosaamista. Tuotekehityshankkeita tilanneet yritysasiakkaat ovat sekä pk- että suuryrityksiä, suurin yksittäinen toimiala on ollut koneenrakennus.

Yritysryhmähankkeet
Yritysryhmähankkeessa on yleensä mukana 5-25 yritystä, joilla on yhteinen tuotekehityksellinen haaste tai tarve. Yritysryhmähanke koostuu tyypillisesti yritysten omasta kehitystyöstä ja ulkopuolisesta asiantuntijatyöstä. Hankkeessa voi olla kahden tasoisia tavoitteita: yleistä koko hankkeen aihealuetta kehittävää työtä ja yrityskohtaista tuote- tai tuotannonkehitystä, jolla hankkeen saavuttama lisäarvo siirretään konkreettiseksi hyödyksi yritykseen.
Tamlinkin roolina yritysryhmähankkeissa on projektien kokoonjuoksu ja koordinointi projektien aikana. Tamlink on historiansa aikana ollut mukana lukuisissa yritysryhmähankkeissa eri toimialoilla ja eri teknologioiden haasteiden parissa.

EU-hankkeet
Tamlinkin osaaminen EU-hankkeissa liittyy erityisesti puiteohjelmahankkeiden valmisteluun ja rahoitettujen projektien hallinnointiin. Ajan saatossa Tamlink on koordinoinut sekä puiteohjelma- että muun tyyppisiä EU-rahoitteisia hankkeita, ja myös osallistunut lukuisiin hankkeisiin ja hankevalmisteluihin.

Tutkimustulosten hallinnointi
Tamlink toimii osana Tampereen teknillisessä yliopistossa (TTY) syntyvien tutkimustulosten hallinnointi- ja kaupallistamisketjua.
TTY:n kanssa Tamlink on kehittämässä uusia tutkimustulosten kaupallistamisen toimintamalleja. Tässä roolissa Tamlink vastaa mm. alihankkijana TTY Osaamispääomarahaston hallinnoinnista.

Yhteystiedot

Tuotekehitys Oy Tamlink
PL 140
Hermiankatu 6
33721 TAMPERE

puh: 03-3165 100
fax: 03-3165 123

Hakusanat

EU-hankkeet, Tutkimustulosten hallinnointi, Tuotekehityshankkeet, Yritysryhmähankkeet
Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen