Taitotalon Kongressikeskus

HELSINKI

Valimotie 8
00380 HELSINKI

Puh. 020 746 1352
Faksi 020 746 1362




KOKOUSPALVELUJA JA VIRKISTYSPALVELUJA

kokouspalvelut, virkistyspalvelut

Liiketoiminnan esittely

Taitotalossa kokouksen, koulutuksen ja seminaarin pitäminen onnistuu helposti. Laadukas ja ajanmukainen kongressikeskus erinomaisten kulkuyhteyksien päässä Helsingin Pitäjänmäellä. Seminaaritilojen joustavat suunnitteluratkaisut mahdollistavat erilaiset tilajärjestelyt. Kaikissa tiloissa on toimiva ja ajanmukainen tekniikka.

Kongressikeskuksessa on 9 erilaista ja erikokoista kokoustilaa, joista isoimpana on 150 – paikkanen auditorio. Kokoustilojen toimiva ja ajanmukainen tekniikka mahdollistaa nykyaikaisen tapahtuman toteuttamisen: videotykki/dataprojektori, langalliset ja langattomat mikrofonit, internet-yhteydet sekä langallisena että langattomana, piirtoheitin, tv/video, konferenssipuhelin, fläpit.
Kysy myös muita palveluja, sihteeripalvelut, tulkkausjärjestelyt, monistuspalvelut. Kokoustilan varustus järjestetään asiakkaan tarpeen mukaiseksi.

Hakusanat

kokoustila, Kokoustilat Helsinki, kongressitalo Helsinki, kongressitilat Helsinki, kokoustiloja Helsinki, kokoustila Helsinki, kokoushuoneet Helsinki, kokoushuoneita Helsinki, kokoustilat, juhlatilat, kongressitilat, kokoustiloja, kokoustila, kokoustilat Uusimaa, kokoushuoneet, kokoushuoneita, juhlatilat Uusimaa, kokoustalo Uusimaa, seminaarit Uusimaa, seminaari Helsinki, seminaarit helsinki, asiakastapahtumat helsinki, asiakastapahtuma helsinki, seminaaritila helsinki, seminaaritilat

Markkinapaikan ilmoitukset

Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen