Suomen Teollisuusmerkintä Oy

HELSINKI

Liiketoiminnan esittely

Suomen Teollisuusmerkintä Oy on toiminut johtavana tuotemerkintäratkaisujen asiantuntijana vuodesta 1987 lähtien. Palvelupisteemme sijaitsevat Helsingissä ja Oulussa joista käsin palvelemme kustannustehokkaasti asiakkaita moninaisissa merkintätarpeissa. Vuosikymmeniä jatkunut tiivis yhteistyö päämiesten kanssa takaa laadukkaat sekä oikeat ratkaisut ja tuotteet. Myös henkilökuntamme pitkä kokemus merkintäalalta auttaa asiakasta löytämään ratkaisut jotka palvelevat asiakasyritystä parhaiten. Tuotemerkinnän 26 asiantuntijaa takaavat, että asiakas saa moitteetonta palvelua alkaen laitteistojen alkusuunnittelusta aina toimivaan loppuratkaisuun saakka.

Yrityksemme toimii kaikilla valmistavan teollisuuden sektoreilla. Elintarviketeollisuudelle tarjoamme mustesuihku- ja lasermerkintälaitteet tuote- ja ryhmäpakkausmerkintään, etikettikirjoittimet manuaaliseen tulostukseen sekä automaattiset etiketin kiinnitysjärjestelmät tuotantolinjoille sekä lämpösiirtokalvokirjoittimet integroitavaksi pakkauskoneisiin kalvonmerkintään. Paperi- ja selluteollisuudelle tarjoamme monia eriratkaisuja paperirullien, sellupaalien, riisien- ja lavojen merkintään. Myös saha- ja puuteollisuudelle tarjoamme kaikenkattavat merkintäjärjestelmät niin saha- kuin myös puujalostetuotteiden merkintään. Nousevana asiakasryhmänä on lääke- ja kemianteollisuus jolle pystymme tarjoamaan merkintäjärjestelmät alkaen yksittäisen tuotteen merkinnästä aina ulos lähtevään lavaan saakka. Kaiken kattavan laservalikoimamme ansiosta olemme saamassa hyvää jalansijaa myös elektroniikkateollisuudessa jossa esim. viiva- ja 2D-koodimerkintöjen laatuvaatimukset ovat erittäin tarkat. Metalliteollisuudelle meillä on kaikkein kattavin tuotevalikoima alkaen käsistanssauslaitteista aina ylemmältä tasolta ohjattaviin merkintäsoluihin. Valikoima käsittää paineilmavasarat, neulakirjoittimet, kaiverruskoneet, mustesuihku- ja laserkirjoittimet, etikettitulostimet ja etikettien kiinnityslaitteistot. Hyvän yhteistyöverkoston ansiosta pystymme tarjoamaan asiakkaillemme myös kokonaisratkaisuja jotka käsittävät kuljettimet, siirtomekaniikat, kamera- ja viivakoodilukulaitteet sekä ohjelmistoratkaisut. Kokemusta löytyy myös merkintäjärjestelmien integroinnista vaativiin robottisoluihin.

Markkinoiden kattavin mustesuihkuvalikoimamme käsittää Videojet ja Willett pienten merkintöjen mustesuihkut, Videojet, Marsh, Willett ja EBS perinteiset venttilitoimiset sekä uudemman sukupolven korkearesoluutiomustesuihkut, EBS käsimustesuihkutulostimen sekä HP:n tekniikalla toimivat mustesuihkut. Olemme toimittaneet suomen valmistavalle teollisuudelle jo yli 3500 mustesuihkumerkintälaitteistoa.

Lasermerkintälaitteistojen edustajana olemme toimineet jo toistakymmentä vuotta. Tänä päivänä Valikoimastamme löytyy Videojet-Alltec CO2 ja YAG lasermerkintäjärjestelmät. Pystymme siis tarjoamaan lasermerkintäratkaisuja kaikkiin eri merkintätarpeisiin.

Sato ja Videojet etikettitulostimet lämpö- ja lämpösiirtotekniikalla, suoraan pakkauskalvolle tulostavat lämpösiirtokirjoittimet sekä automaattiset etiketin kiinnitysjärjestelmät täydentävät kattavaa tuotevalikoimaamme. Edellä mainittuihin laitteisiin tarjoamme laajan valikoiman erilaisia värinauhoja, tarramateriaaleja ja tarvikkeita.

Täyden palvelun merkintätalostamme löytyy tuki joka kattaa laitteistojen asennukset, käyttöönotot, koulutus- ja huoltopalvelut. Toimittamiimme laitteisiin tarjoamme luonnollisesti kattavat varaosapalvelut nopeilla toimituksilla suoraan toimipisteistämme.

Toimintaperiaatteemme ydin on alusta saakka ollut ratkaista asiakkaan merkintätarpeet parhaiten soveltuvilla tuotteilla ja ratkaisuilla. Ostohinnaltaan halvin ratkaisu on harvoin paras ja ratkaisuehdotuksemme asiakkaan merkintätarpeisiin tähtääkin aina kustannustehokkaimpaan sovellukseen pitkällä tähtäimellä. asiantunteva ja ystävällinen palvelu, nopeat ja varmat toimitukset sekä nopea ja toimiva huolto auttavat pitämään asiakkaan linjat käynnissä. Jotta pystymme myös jatkossa palvelemaan asiakkaiden kehittyviä ja kasvavia merkintätarpeita ylläpidämme henkilökuntamme ammattitaitoa jatkuvilla koulutuksilla, sekä päämiestemme että yhteistyökumppaneiden tuotteista ja palveluista.

Tervetuloa asioimaan täyden palvelun merkintätalon ammattilaisten kanssa kun haluat pitää tehtaasi linjat pyörimässä!
/img/c/715122

Toimipaikat

Helsinki / Oulu

Tuotteet

 • Automator stanssauskoneet
 • EBS mustesuihkukirjoittimet
 • Labeljet applikointilaitteet
 • Marsh mustesuihkukirjoittimet
 • Metalphoto kilvet ja kyltit
 • Propen neulakirjoittimet
 • Sato etikettikirjoittimet
 • Technifor stanssaus- ja kaiverruskoneet
 • Videojet applikointilaitteet, kalvokirjoittimet, laserit ja mustesuihkukirjoittimet
 • Willett mustesuihkukirjoittimet
 • Palvelut

  Suomen Teollisuusmerkintä Oy on keskittynyt löytämään asiakkailleen heille parhaiten sopivat tuotemerkintäratkaisut. Autamme oikeiden tuotemerkintäratkaisujen suunnittelussa ja laitteistojen valinnassa. Hoidamme laitteistojen asennuksen ja koulutamme asiakkaat käyttämään laitteistoja. Oma huoltoyhtiömme takaa, että laitteet toimivat ja varaosapalvelu pelaa. Olemme siis täyden palvelun merkintätalo.

  Hakusanat

  Laser, laserit, kilvet, leimasimet, leimaus, merkintälaitteita, mustesuihkukirjoittimet, lähettämötuotteet, teollisuuslaserit, stanssauslaitteet, lasermerkintäjärjestelmät, etikettikoneet, mustesuihku, mustekirjoitin, teollisuusmustesuihku, ruiskukirjoitin, laser, laserkirjoitin, teollisuuslaser, co2 laser, yag laser, etiketit, etikettikoneet, tarrakoneet, tarratulostimet, tarrat, foliot, värinauhat, musterullat, merkintä, merkintälaitteet, merkkaus, merkkauslaitteet, leimasimet, leimauslaitteet, konttorileimasimet, stanssit, meistit, sinetit, sinettipihdit, stanssauslaitteet, kaiverruskoneet, dataflex, encore, focus, TTO, LPA, kaiverrus, sabloni, sablonikoneet, kaavaimet, maalauskaavaimet, musteet, leimausvärit, leimasimet, konttorileimasimet, vahakset, stensiilit, Videojet, Marsh, Codapack, Technifor, Propen, Microcom, Metalphoto, ID-mark, Ipro, Excel, Echo, Microcom, Elried, Automator, Nermans, First, RSE, Powersystems, Dynamark, Scriptmark, Flymark, P3000PN, M3000, Rolmark, LCP, CIJ, STM, Teollisuusmerkintä, merkintä, etiköinti
  /img/c/706748.bmp

  Markkinapaikan ilmoitukset

  Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen