Suomen Tapahtumaratkaisut Oy

HÄMEENLINNA

Liiketoiminnan esittely

Tapahtumaratkaisulla on taustallaan vuosikymmenen kokemus tapahtumien suunnittelusta, toteuttamisesta ja tuottamisesta. Lähtökohtamme on asiakaskeskeinen ja olemme parhaimmillamme haasteellisten tilanteiden edessä.

Palvelut

Lavaratkaisut ja niihin littyvät tukipalvelut on tarkoitettu lähinnä yleisötapahtumien järjestäjille. Päätuotteena ovat katetut esiintymislavat, vakiomuodossaan esiintymisaukko max 16m x 13,5m ja vapaa korkeus maasta 11m.

Edutainment Event tarjoaa edukseen erottuvia ratkaisuja ja erityisosaamista yritysten koulutustapahtumien ja -päivien sisällöntuottamiseen ja toteuttamiseen. Yhteistyökumppanimme edutainment.fi kautta meillä on käytössämme näihin tapahtumiin maailman parhaat digitaaliset koulutussisällöt, kuten Harvard, 50lessons ja Videoarts. Osaamme hyödyntää sisällöt ja käsikirjoittaa ne tapahtumanne kulkuun.

Tuotantoratkaisut auttaa tapahtumasi tai sen osa-alueen tuottamisessa, suunnittelussa ja koordinoinnissa. Maalina on onnistunut tapahtuma niin tunnelmaltaan kuin tulokseltaankin.

Rakenneratkaisut visualisoi ja rakentaa tilasi. Keksimme ratkaisuja vaativiinkiin elektromekaanisiin haasteisiin. Tunnemme sekä rakennusmateriaalit ja mekaniikat, kuin myös ääni-, valo- ja kuvateknologian. Kokonaisuuden hallinnasta syntyy voimaa.

Ratkaisutakuu on uusi varmentava valvontamenetelmä, joka takaa laadun ja onnistumisen.

Hakusanat

ohjelmapalvelu, tapahtuma, tapahtumapalvelu, esiintymislavat, yleisötapahtuma, koulutustapahtuma, koulutuspäivä, sisältötuotanto, ääni, valo, kuvateknologia
Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen