Suomen Scancoor Kristallisointi Oy

VAASA

Liiketoiminnan esittely

Yrityksemme on tehnyt hiontoja ja kristallisointeja moniin kohteisiin aina pankeista hotelleihin ja sairaaloihin. Kivilattian hionta tai kristallointikäsittely onkin omiaan julkisiin tiloihin, joissa lattia on pidettävä jatkuvasti hyvässä kunnossa.
Olemme kokenut kivilattioiden kunnostaja Vaasan ja koko Suomen alueella – työtä on tehty hyvällä menestyksellä jo vuodesta 1991.
/img/c/743963.jpg

Palvelut

Kristallisoinnin lisäksi teemme kivilattioiden timanttihionnat. Kivilattian hionta poistaa lattiasta kulumat, naarmut ja epätasaisuudet. Hionnalla lattia saadaan uudenveroiseksi. Tilaa timanttihionta graniitti-, kalkkikivi-, betonimosaiikki- tai marmorilattiallesi!

Teemme kivilattioiden timanttihionnat ja kristallisoinnit
- marmorilattioille
- kalkkikivilattioille
- betonimosaiikkilattioille
- graniittilattioille
- hionnat ja pinnoitukset betonilattioille
/img/c/743964.jpg

Yhteystiedot

Suomen Scancoor Kristallisointi Oy
Kaupunginkatu 6
65300 VAASA

Hannu Junttila puh. 0400 686 700
hannu.junttila@scancoor.fi
/img/c/744032.png

Hakusanat

Kivilattiatöitä, lattiatöitä, kivilattioiden hionta, kivilattioiden kristallointi, marmorilattioiden hionta, marmorilattioiden kristallointi, kalkkikivilattioiden hionta, kivilattioiden kristallointi, graniittilattioiden hionta, graniittilattioiden kristallointi, betonilattioiden hionta, betonilattioiden pinnoitusta, kristallointi, kristallisointi, betonilattioiden hionta, betonilattioiden pinnoitus, marmorilattiat
/img/c/743965.jpg

Markkinapaikan ilmoitukset

Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen