Suomen Mardega Oy

KELLO

Kaarnikkatie 1
90820 KELLO

Puh. 010 843 1000
Faksi 010 843 1040
LATTIATÖITÄ

lattiatöitä, lattiatyöt, lattiatyö

Liiketoiminnan esittely

Lattiapinnoitteita jo vuodesta 1989.
Erikoispinnotteiden asiantuntija.

Rakennuskemian kehitys on johtanut myös lattiapäällysteiden voimakkaaseen kehittymiseen . Akryylituotesarjat edustavat tämän alan edistyksellisintä tuotantoa. Niiden lähtökohdaksi on otettu tämän päivän ja tulevaisuuden entistä ankarammat vaatimukset sekä teknisen toimivuuden että hygienian ja ulkonäön suhteen. Lisäksi on pyritty ottamaan huomioon kaikentyyppisten lattioiden erityistarpeet kehittämällä sarja, jonka tuotteita voi yhdistellä. Näin jopa saman lattian eri osien erityisvaatimukset voidaan ottaa huomioon.

DEGADUR -akryylipinnoitteet soveltuvat mm. teollisuuslattioiden pinnoittamiseen, elintarviketeollisuuteen, parkkihalleihin ja kauppakeskuksiin. Pienet akryylilattiat valmistuvat käyttöön alle päivässä!

Katso myös

PINNOITTEEN KESTÄVYYS RIIPPUU SIITÄ, MILLAINEN ON MASSAN SIDEAINE

Muovisideaineiset päällysteet voidaan jakaa karkeasti kahteen ryhmään sen perusteella, käytetäänkö sideaineena kerta- vai kestomuovia. Kertamuoveihin kuuluvat mm. erilaiset epoksit ja polyuretaani ja niiden käyttöä rajoittaa se, että kertamuovit voidaan muovata vain yhden kerran lämmön tai paineen avulla, ts. sideaine menettää elastisuutensa. Akryyli lukeutuu kestomuoveihin, joita voidaan muovata toistuvasti. Käytännössä tämä merkitsee sitä, että akryylisideaineisten lattioiden elastisuus säilyy, jolloin ne kestävät hyvin kuormitusta ja ovat helposti korjattavissa. Akryylin elastisuuteen perustuu myös akryylipinnoitteen vesitiiviys: betonin kutistuessa kuivuessaan syntyy hiushalkeamia, jolloin elastinen pintamateriaali joustaa eivätkä halkeamat kertaudu pinnoitteeseen. Erillisen vesieristeen asentaminen käy tarpeettomaksi ja näin saavutettu kustannussäästö alentaa pinnoitteen hintaa. Tässä yhteydessä on syytä todeta, että elastisuuden määrä riippuu sideaineen viskositeetista ja että markkinoilla on runsaasti ns.jäljitteleviä sideaineita, joiden vedeneristyskyky samoin kuin kemiallisen ja mekaanisen rasituksen kestokyky on osoittautunut käytännössä jostakin syystä kyseenalaiseksi.

Toimipaikat

Holstinmäen teollisuusalue

Kaarnikkatie 1
90820 Kello

Palvelut

Pinnoitteen hyviä ominaisuuksia:


MONIPUOLISUUS

Akryylipinnoite voidaan asentaa huolellisen pohjatyön jälkeen käytännöllisesti katsoen kaikenlaisille pinnoille. Alustana voi olla uusi tai vanha betoni, metalli, puu, keraamiset laatat, asfaltti, jne.
/img/c/737303

Yhteystiedot

Toimisto: 010 843 1000*
Marko Saukko: 010 843 1001
E-mail: Marko Saukko


Työnjohto
Janne Sarajärvi
010 843 1002, 050 3607771
E-mail: Janne Sarajärvi
* Puhelujen hinnat soitettaessa 010 -numeroihin:
Kiinteän puhelinverkon liittymästä; 8,35 snt/puh + 6,00 snt/min.
Matkaviestin verkon liittymästä; 8,35 snt/puh + 17,17 snt/min. Hinnat sis. alv 24%.

Hakusanat

pinnoitteet, pinnoitus, pinnoitustyöt, akryylipinnoite, betonipinnoitteet, puupinnoitteet, metallipinnoitteet, laattapinnoitteet, asfalttipinnoitteet, muovisidepinnoitteet

Markkinapaikan ilmoitukset

Ilmoitettu
09.07.2019 12:23
Kategoria
Pintakäsittely

Erikoispinnotteet edullisesti kaikkiin kohteisiin | Suomen Mardega Oy

Tutustu lisää palveluihimme: www.suomenmardega.fi/ ja ota yhteyttä! Toimisto: 010 843 1000* Marko Saukko: 010 843 1001 E-mail: Marko Saukko ...

Myy laskusi meille!thyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen