Stenhård Fma

MARIEHAMN

Lotsgatan 8 C
22100 MARIEHAMN

Puh. 045 7343 0890
GSM/Sivunumero 044 962 2759




KIVIÄ JA KIVIASENNUKSIA

kiviä, kivet, kiviasennukset

Liiketoiminnan esittely

Stenhård on piha- ja ympäristörakentamiseen sekä kiinteistöhuoltoon erikoistunut yritys, joka palvelee asiakastaan luotettavasti, suorittaen toimeksiannon laadukkaasti, ennakkoon sovitussa aikataulussa ja sovittuun hintaan sekä tarjoaa asiakkaalleen työsuorituksestaan laatutakuun.

Palvelut

PIHA- JA YMPÄRISTÖ

Stenhård hoitaa pihat ja sen ympäristöön liittyvät rakentamiset ja huoltotoimet puolestasi.
Uusitpa vanhaa tai halusitpa kokonaan uutta, saat meiltä kattavan piha- ja viherrakentamissuunnitelman ja siihen liittyvän rakentamisen.
Toteutamme suunnnitelman mukaiset maanrakennustyöt kuten, muurit, pengerrykset, salaojitukset, täyttötyöt, multaukset, nurmetuksen, kivetykset ja asfaltoinnit juuri niin kuin olet ne suunnitelmassasi halunnut.
Loistavan loppusilauksen antaa oikein suunniteltu ja avullamme toteutettu tunnelmallinen valaistus.

KIINTEISTÖHUOLTO

Kun tarvitset osaavaa yritystä kiinteistösi korjauksiin ja ylläpitohuoltoon on Stenhård oikea kumppani avuksesi.
Saat kauttamme esim. porrassiivoukset, talon ulkopuoliset viemärilaitteiden kunnostus- ja huoltotoimenpiteet, nurmenleikkuun, viherraivaukset, piharakenteiden, kuten katosten, penkkien, hiekkalaatikoiden jne. uusimiset ja korjaukset.
Hoidamme myös katujen talvikunnossapidon esim. aurauksen, hiekoituksen yms.

MAANRAKENNUSTA
/img/c/724291.gif

Yhteystiedot

Lotsgatan 8 c 11
22100 Maarianhamina

Puh. (044) 962 2759
/img/c/724292.gif

Hakusanat

Kiviasennuksia, kiviä, kivet, kiviasennukset, kiinteistöpalveluja, kiinteistöpalvelut, kiinteistöpalvelu, kiinteistöt, kiinteistönvälittäjä, maarakennustöitä, maansiirtotöitä, maarakennus, maansiirtotyöt, maarakennustyöt, maansiirto, kunnallistekniikka, pihat, puistot, muurit, kivetykset, portaikot, käytävät, vihertyöt, valaistus, viemäröinnit, katutyöt, täyttö, päällystys, auraus, hiekoitus, kaivuu, Uusimaa, Helsinki
Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen