SRV Yhtiöt Oyj

ESPOO

 In English
Tarvonsalmenkatu 15
PL 555
02601 ESPOO

Puh. 020 145 5200
Faksi 0201 455 245




RAKENNUSLIIKKEITÄ

rakennusliikkeitä, rakennusliikkeet, rakennusliike, rakentaminen

Liiketoiminnan esittely

SRV Yhtiöt toteuttaa erilaisia rakennushankkeita kokonaisvaltaisesti. Yhtiöt vastaa asiakaslähtöisesti hankkeiden kehittämisestä, kaupallistamisesta ja rakentamisesta. SRV toimii Suomessa Helsingin metropolialueella, Turussa, Tampereella, Oulussa, Jyväskylässä, Lappeenrannassa ja Joensuussa. Suomen lisäksi SRV toimii Venäjällä ja Baltiassa.
/img/c/729046.gif

Palvelut

Toimitilaliiketoiminta on erikoistunut liiketilojen, toimistojen ja logistiikkakeskusten rakentamiseen sekä maanalaiseen infrastruktuurirakentamiseen Suomessa.


Asunto- ja alueliiketoiminta vastaa keskustojen kerrostalohankkeista ja pientaloasuntoalueista. Lisäksi liiketoiminta-alueeseen kuuluu SRV aluetoiminta, joka rakentaa asuntoja sekä toteuttaa pieniä ja keskisuuria toimitilahankkeita muualla Suomessa.


Kansainvälinen liiketoiminta toimii projektinjohtourakoitsijana ja kiinteistöhankkeiden kehittäjänä Venäjällä ja Baltian maissa. Venäjällä painopisteenä on toimitilojen kehittäminen. Baltian maissa SRV harjoittaa sekä toimitila- että asuntorakentamista.


SRV:n hankekehitysyksikkö kehittää uusia hankkeita eri liiketoiminta-alueille. Yksikön tehtävänä on toimia innovaatiokeskuksena ja kehittää laajoja ja pitkäkestoisia hankkeita sekä tarjota tukea liiketoiminta-alueille.
/img/c/729049.gif

Hakusanat

toimitilat, toimitilarakentaminen, toimitilahankkeet, liiketilat, asuntorakentaminen, projektinjohto, kiinteistöhankkeet, toimitojen kehittäminen, kiinteistökehittäminen, kiinteistösijoittaminen, kalliorakentaminen, logistiikkatilat
/img/c/729048.gif

Markkinapaikan ilmoitukset

Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen