Siuntion kunta - Sjundeå kommun

SIUNTIO

Puistopolku 1
02580 SIUNTIO

Puh. (09) 260 611
Faksi (09) 256 2417




KAUPUNGIT JA KUNNAT

kaupungit, kunnat

Liiketoiminnan esittely

Siuntion erinomainen maantieteellinen sijainti sekä kunnan kiinnostus kehittää uusia elinkeinotoimintoja luovat hyvät mahdollisuudet yrityselämälle.
Tavoitteena on vauhdittaa teollisuustyöpaikkojen syntymistä kunnan alueella sekä monipuolistaa ja vahvistaa kunnan elinkeinorakennetta. Aktiivisessa kasvukunnassa on myös paljon tonttimaata.

Palvelut

Yrityskylän vahvuudet työ, asuminen ja vapaa-ajan aktiviteetit lähellä toisiaan ovat yhdessä kokonaisuus, jota tullaan arvostamaan sekä kansallisesti että kansainvälisesti entistä enemmän. Siinä on ilmasto- ja energiastrategian linjaukset otettu optimaalisesti huomioon.

Alue sijaitsee kantatie 51 ja Siuntiontien risteyksessä pääkaupunkiseudulta länteen, jonne on n. puolen tunnin ajomatka. Alueen infrastruktuuri on osittain rakennettu ja kunnalla on valmiudet rakentaa sitä tarpeen mukaan lisää. Alueen kokonaispinta-ala on 120 ha ja rakennusoikeutta n. 200 000 k-m2. Alueella on myös erillispientalotontteja n. 50 kpl, jotka ovat pääosin yksityisasutuksessa.

I-vaiheen rakentaminen alkaa v. 2008 keväällä. Alueelle tulee liikenneasema, ravintola, päivittäistavarakauppa ja muita yritystiloja.

Sunnanvikin yrityskylä

Yrityskylän kehittäminen on kunnalle projekti, jolla luodaan edellytyksiä uusille työpaikoille, sekä korotetaan profiilia Länsi-Uusimaalaisena kuntana.

Yrityskylän vahvuuksia ovat:

* edulliset yritystilat ja yritystontit pääkaupunkiseudun vaikutusalueella
* korkealaatuinen asuminen meren läheisyydessä kuntakeskuksessa ja muualla
kunnassa
* kansainvälisen tason vapaa-ajan aktiviteetit Pickala Vapaa-ajankeskuksessa
* ainutlaatuinen luonto, ympäristö ja kulttuuri koko kunnan alueella
/img/c/706782.jpg

Hakusanat

sunnanvikin tuotantoalue, vapaata tonttimaata, teollisuustontteja, yritystontteja, omakotitontteja, teollisuustiloja, yritystiloja, siuntio

Markkinapaikan ilmoitukset

Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen