Sisustusarkkitehdit SIO ry

HELSINKI

Liiketoiminnan esittely

Sisustusarkkitehdit SIO ry on v. 1949 perustettu ammatillinen asiantuntijajärjestö, johon tällä hetkellä kuuluu 640 jäsentä.

Sisustusarkkitehdit SIO on Teollisuustaiteen liitto Ornamon jäsenjärjestö ja kuuluu eurooppalaiseen ECIA:aan. (European Council of Interior Architects and Designers) Sisustusarkkitehti SIO suunnittelee julkisia ja yksityisiä tiloja toimeksiantajan toiminta- ja tilatarpeiden pohjalta. Hän toimii yhteistyössä käyttäjien, arkkitehtien ja urakoitsijoiden sekä erikoissuunnittelijoiden kanssa. Osa sisustusarkkitehdeista on erikoistunut huonekalusuunnitteluun teollisuudelle.

LISÄTIETOJA, SEKÄ SISUSTUSARKKITEHTIEN YHTEYSTIEDOT: www.sio.fi

Hakusanat

arkkitehti, arkkitehtejä, sisustusarkkitehti, sisustusarkkitehtejä, sisustussuunnittelu, muotoilijat, muotoilijoita, sisustussuunnittelua, sisustussuunnittelut, yhdistys, yhdistyksiä, asiantuntijapalvelut, asiantuntijapalveluita, järjestö, järjestöjä, liitto, liitot, liittoja, sisustusarkkitehtitoimistot, sisustusarkkitehtitoimistoja, suunnittelutoimisto, suunnittelutoimistot, suunnittelutoimistoja, huonekalusuunnittelijat, huonekalusuunnittelijoita, sisustussuunnittelutoimistot, sisustussuunnittelutoimistoja

Markkinapaikan ilmoitukset

Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen