Sisustus-Nummi Oy

TURKU

Unkarinkatu 14
20750 TURKU

Puh. 010 574 2620
KATTOTÖITÄ

kattotöitä, kattotyöt, kattotyö

Liiketoiminnan esittely

SISÄKATTOJEN & AKUSTOINNIN AMMATTILAISET

Vuonna 1968 perustettu Sisustus-Nummi Oy ja tytäryhtiö Rakenne-Tikka Oy kuuluu sisäkattoalan suurimpiin ja vanhimpiin suomalaisiin yrityksiin. Palvelumme kattaa alakatto-urakoinnit ja asennustyöt lähinnä Etelä- ja Länsi-Suomessa sekä sisäkatto- ja seinäverhousmateriaalien ja kannatustarvikkeiden maahantuonnin, myynnin ja toimitukset kautta maan. ISO 9002 -järjestelmän pohjalta kehitetty yrityksemme oma laatujärjestelmä takaa työmme laadun projektin alusta loppuun. Toimitilamme sijaitsevat Turussa, Helsingissä ja Tampereella.

Sisäkattojen asennus on vaativaa erikoistyötä, johon ei ole valmista koulutusta. Säännöllisellä koulutuksella pidämme yllä ammattitaitoamme ja erikoisosaamistamme jatkuvasti kehittyvällä alalla. Pitkäaikaiset työsuhteet luovat yritykseemme hyvän ilmapiirin, joka näkyy myös työn korkeana laatuna ja asiakastyytyväisyytenä.

Toimipaikat

Tampere
Sisustus-Nummi Oy
Kaipionmäentie 3
37550 LEMPÄÄLÄ
Gsm 050 410 2522


Turku
Pääkonttori/varasto

Sisustus-Nummi Oy
Unkarinkatu 14
20750 TURKU
Puh. 010 574 2600


Helsinki
Rakenne-Tikka Oy
Rajamaankaari 19
02970 ESPOO
Gsm 0400 807 046
/img/c/727066.jpg

Tuotteet

- Topakustik -viilupintaiset levyt
- Ecophon -mineraalivillalevyt
- Paroc -mineraalivillalevyt
- Gyptone -kipsilevyt
- Metallikatot
- Seinäakustiikka
- Stretch sisäkatto-ja seinäjärjestelmät
- Huoltoluukut

Palvelut

- Asennus & urakointi
- Puuverhoukset
- Materiaalimyynti
- Akustointi

Hakusanat

sisäkatto, akustointiverhous, alakatot, alaslaskukatto, alumiinikatot, kattomateriaaleja, metalliset alakatot, sisäkatot, sisäkattoasennus, sisäkattomateriaaleja, sisäkattotöitä, akustoinnit, akustointityöt, alakattotyöt, gyproc, metallikatot, paroc, alakatto, sisäkattoasennukset, sisäkattoja, sisäkattotyöt, sisäkattourakat, alakattoja, kattomateriaalit, sisäkattoja, Ecophon, Knauf, Troldtekt, AMF, CMC, Barrisol, Lautex, Sasmox, Elam, asennustyöt, akustiset alakatot, akustiset sisäkatot, stretch-katot, kipsikatot, puukuitulevy, mineraalivilla, mineraalikuitulevy, kipsilevyt, alaslaskukattoja, alaslaskukatot, alumiinikattoja, alumiinikatto, sisäkattoasennuksia, sisäkattourakka, sisäkattourakoita, akustointiverhouksia, akustointiverhoukset, Kiinteät kipsilevyt, Kalvopinnoitetut kipsilevyt, Avattavat kipsikatot, Käytäväkatot, Isot akustiikkalevyt, Saranoitu kattojärjestelmä

Markkinapaikan ilmoitukset

Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen