Savitaipaleen kunta

SAVITAIPALE

Kirkkotie 6
54800 SAVITAIPALE

Puh. 040 822 5357
Faksi (05) 467 201




KAUPUNGIT JA KUNNAT

kaupungit, kunnat

Liiketoiminnan esittely

Tervettä elämää Savitaipaleella; hyvä perusta asumiselle ja yrittämiselle.
Savitaipale on persoonallinen, maaseutumainen kunta, jossa menestys ja viihtyisyys koetaan yhteiseksi asiaksi.

Kylät ovat elinvoimaisia ja tarjoavat mahdollisuuden luonnonläheiseen asumiseen. Meillä on hyvät peruspalvelut ja monipuoliset harrastus- ja virkistysmahdollisuudet.

Yrityksemme menestyvät omaleimaisten tuotteidensa ja verkostomaisen toimintatapansa ansiosta.

Savitaipale on kauneudestaan tunnettu suosittu matkailukohde. Matkailutuotteet on rakennettu alueemme luontoon, paikalliseen historiaan ja perinteisiin tukeutuen.

Seudullinen ja kansainvälinen yhteistyömme on laajaa ja monipuolista
/img/c/715152.jpg

Palvelut

Yritysten toimintaedellytysten kehittäminen

Savitaipaleella on kunnanvaltuuston vahvistamat elinkeinotoiminnan kehittämisperiaatteet. Näitä periaatteita on tarkistettu valtuustossa viimeksi 14.11.2005 ja ne tulivat voimaan 1.1.2006.

Kehittämistoimenpiteiden kohteina voivat olla kaikki savitaipalelaiset yritykset. Resurssien käytön painopistealueet ovat tuotannollinen pienyritystoiminta, erityisesti mekaaninen puunjalostus ja metalliteollisuus, maaseutuyrittäminen, hyvinvointipalveluyritykset ja matkailu.

Ensisijainen tavoite on paikkakunnalla jo toimivien yritysten toimintaedellytysten kaikkinainen edistäminen. Elinkeinorakenteen monipuolistaminen ja tuotannollisten työpaikkojen lisääminen edellyttävät kuitenkin myös aktiivista uusien yritysten perustamisen edesauttamista sekä kunnan markkinointia yritysten sijoituspaikkana.

Yritysten toimintaedellytysten tukemisessa suositaan tuotekehitystä ja muita liiketoiminnan kehittämishankkeita. Erityisesti pyritään edistämään yritysten yhteistyötä ja verkostoitumista. Kaikessa tukemisessa sovelletaan tapauskohtaista tarveharkintaa.

Kunnanhallitus voi harkintansa mukaan elinkeino- ja maaseutulautakunnan esityksestä myöntää tukea yrityksen toiminnan kehittämiseen myös tässä määritellyistä periaatteista poiketen. Päätökset tulee tehdä vuosittain valtuuston myöntämien määrärahojen puitteissa.

Yhdelle yritykselle myönnetty kunnan tuki ja muu julkinen tuki ei saa kolmen vuoden aikana ylittää 100 000 euroa.
/img/c/715153.jpg

Lisätiedot

Hakusanat

omakotitontit, yritystuki, yritysneuvonta, vapaita omakotitontteja, vapaita teollisuustontteja, vapaita liiketontteja, tontti, eteläkarjala, karjala, saimaa, omakotitontteja, vapaa-ajantontteja, teollisuustontteja, järvitontteja, omakotitontteja saimaa, vapaa-ajantontteja saimaa, järvitontteja saimaa, savitaipale
Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen