Saneeraus ja Maalaus Erander Oy

PAATTINEN

Seuravuorenkatu 17
21330 PAATTINEN

Puh. 0500 783 389
Faksi (02) 257 0594




MAALAUSLIIKKEITÄ JA MAALAREITA

maalausliikkeet, maalaus, maalarit, maalaustyöt

Liiketoiminnan esittely

Saneeraus ja maalaus Erander Oy tekee kiinteistöjen ja huoneistojen korjaukset lattiasta kattoon. Meiltä sujuvat ammattitaitoisesti myös peltikattojen- ja julkisivujen maalaukset sekä puuosien korjaukset.

Toimintamme on keskittynyt lähinnä Turkuun ja sen lähikuntiin ja kaupunkeihin eli Etelä-Suomen alueelle. Asiakaskunnassamme on taloyhtiöitä, vakuutusyhtiöitä, eri yrityksiä ja yksityisiä kotitalouksia.
/img/c/739108.jpg

Palvelut

- tapetointi
- maalaus
- laatoitus
- vesieristykset
- parketti-/mattotyöt
- sähkötyöt
- timanttiporaukset
- lattiapinnoitukset myös teollisuudelle
- vesi- ja palovahinkojen jälkeiset korjaukset
- purku- ja korjaustyöt
- peltikattojen ja julkisivujen maalaukset
- kaikki putkityöt
/img/c/739109.jpg

Yhteystiedot

Postiosoite:
Seuravuorenkatu 17
21330 Paattinen

Varasto / Käyntiosoite:
Kreetankatu 4, Turku

Lisätiedot

Hakusanat

maalausliikkeitä, maalareita, maalausliikkeet, maalaus, maalarit, maalaustyöt, rakennussaneerausta, rakennussaneeraus, rakennussaneeraukset, saneeraus, korjausrakentaminen, uudisrakentaminen, tapetointi, tapetoinnit, maalaus, maalaukset, laatoitus, laatoitukset, vesieristykset, vesieritys, parkettityöt, parkettityö, mattotyöt, mattotyö, sähkömies, sähkötyöt, sähkötöitä, timanttityöt, timanttitöitä, timanttiporaus, timanttiporausta, timanttiporaukset, lattiapinnoitukset teollisuudelle, vesivahinkojen jälkeiset korjaukset, palovahinkojen jälkeiset korjaukset, purkutyö, purkutyöt, korjaustyö, korjaustyöt, peltikattojen maalaukset, julkisivujen maalaukset, putkimies, putkityö, putkitöitä, putkityöt, lvi-työt, lvi-töitä, lvi-asennus, lvi-asennukset, lvi-asennuksia, turku, turun seutu, varsinais-suomi

Markkinapaikan ilmoitukset

Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen