Salcomp Oyj

SALO

Salorankatu 10
PL 95
24101 SALO

Puh. 0201 875 511
Faksi 0201 875 450




TIETOTEKNIIKKAA

tietotekniikkaa, tietotekniikka, atk

Liiketoiminnan esittely

Vuonna 1975 perustettu Salcomp on maailman johtava matkapuhelinlatureiden kehittäjä ja valmistaja. Asiakkaina ovat suuret matkapuhelinvalmistajat. Salcomp on mukana myös muiden kannettavien laitteiden laturimarkkinoilla

Toimipaikat

Salcompin tuotantolaitokset sijaitsevat Kiinan Shenzhenissä, Brasilian Manauksessa sekä Intian Chennaissa.
Näiden paikkakuntien lisäksi yhtiöllä on toimintaa Salossa ja Kemijärvellä Suomessa, São Paulossa Brasiliassa sekä Leesburgissa ja Chicagossa Yhdysvalloissa.
Salcompin palveluksessa työskentelee noin 9 700 henkilöä.

Tuotteet

Switch mode -laturit

Switch mode -laturit ovat pienempiä, kevyempiä ja latausominaisuuksiltaan nopeampia kuin lineaarilaturit, jotka muodostavat toisen laturiteknologian. Erityisen merkittävää on switch mode -latureiden ympäristöystävällisyys ja energiatehokkuus: ne kuluttavat noin 60–70 prosenttia vähemmän energiaa ja raakaaineita kuin lineaarilaturit. Lisäksi switch mode -latureiden pienempi koko alentaa kuljetuskustannuksia.
Salcompin nykyinen switch mode -laturituotesarja käsittää neljä tuotealustaa: Eagle, Robin, Mini ja Cosmo. Näitä vakiomalleja voidaan muunnella helposti muuttamalla perusratkaisua asiakkaan tarpeiden mukaan.

Lineaarilaturit

Lineaarilatureita käytetään perusmallisissa ja tavallisissa puhelimissa sekä langattomissa puhelimissa. Se on edullinen laturi pientä tehoa vaativaan käyttöön, mutta suurempaa tehoa vaativissa sovelluksissa helposti raskas ja tilaa vievä.
Lineaarilatauslaitteet ovat helposti räätälöitävissä erilaisten asiakastarpeiden mukaan. Valittavana on eri tulo- ja lähtöjännitteitä ja lähtötehoja.

Palvelut

Tutkimus ja kehitys
Salcompin tavoitteena on tarjota jatkuvasti uusia ideoita ja ratkaisuja tekemällä tiivistä yhteistyötä asiakkaiden kanssa. Salcompin tutkimuksen ja tuotekehityksen tavoitteet ovat kahdenlaisia. Ensisijaisesti palvellaan asiakkaiden tarpeita etsimällä uusia, entistä kustannustehokkaampia ratkaisuja nykyiselle laturitekniikalle. Samalla tehdään tutkimustyötä koskien vaihtoehtoisia ratkaisuja ja kehittämällä tulevaisuuden teholähteitä. Edelläkävijän strategiaan kuuluu läheinen yhteistyö monien oppilaitosten ja tutkimusyhteisöjen kanssa.

Asiakaspalvelu

Olemme sitoutuneet tarjoamaan paikallista palvelua kaikkialla maailmassa. Haluamme tarjota asiakkaillemme teknistä osaamista ja olla joustava ja luotettava yhteistyökumppani.

Hakusanat

laturit, lineaarilaturit, matkapuhelinlaturit, ladattavat, Switch mode -laturi
Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen