Säkylän kunta

SÄKYLÄ

Rantatie 268
27800 SÄKYLÄ

Puh. (02) 83281
Faksi (02) 832 8316




KAUPUNGIT JA KUNNAT

kaupungit, kunnat

Liiketoiminnan esittely

Säkylän kunta sijaitsee eteläisessä Satakunnassa Säkylän Pyhäjärven pohjoisrannalla. Yritteliäät säkyläläiset saavat elantonsa vahvasta teollisuudesta ja palveluelinkeinoista.
Työttömyysaste on poikkeuksellisen alhainen.
Nauhamainen ydintaajama on tasokas kauppa- ja palvelukeskus, josta löytyy päivittäistavarakauppojen lisäksi runsaasti erikoisliikkeitä.
Vahvuutemme perustuvat erikoistuneeseen elintarviketuotantoon, kehitettävään varuskuntaan, arvokkaaseen luonnonympäristöön ja aitoon yrittäjyyteen. Onnistumisemme taustalla ovat osaavat ihmiset.
Tavoitteenamme on olla hyvä asuin-, palvelu- ja yrityskunta. Paikallinen elinkeinoelämä ja yritykset ovat keskeisessä roolissa jatkossakin kuntaamme kehitettäessä.
/img/c/726437.jpg

Lisätiedot

Tonteilla on rakennettu kunnallistekniikka lukuun ottamatta Luvalahden Ruoholan aluetta, Kiviniityn teollisuusaluetta, Pyhäjoen Hiukan tontteja ja Pyhäjoen kylän tontteja. Edellä mainituilla on kuitenkin kunnallinen vesijohto. Tieyhteys on vielä rakentamatta Kiviniityn alueella ja Luvalahden Ruoholan alueella.
Katso: http://www.sakyla.fi/fi/tekniset-palvelut/tontit/vapaat-tontit-ja-hintatiedot

Uudelle liikealueelle valmistui marraskuussa 2013 uusi K-Supermarket. Alueelta on lisäksi myyty jo kolme muuta tonttia:
- toinen market-tontti (Osuuskauppa Keula)
- kerrostalotontti (MVR-yhtymä)
- rivitalotontti (Markku Laaksovirta)

Alueella vielä muutama rakennuspaikka vapaana, yhteydenotot: kunnanjohtaja Teijo Mäenpää, puh. 02 8328 300 tai 044 5171 012.
/img/c/726438.jpg

Hakusanat

teollisuusttontteja, omakotitontteja, teollisuus, elintarviketeollisuus, varuskunta, säkylä, tontit, omakotitontit, liiketontit, teollisuustontit, yritystontit, Varsinais-Suomi, turun seutu, turun seutukunta, omakotitontteja, teollisuustontteja, Turku, Lounais-Suomi, säkylä

Markkinapaikan ilmoitukset

Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen