Saimaa Lines Ltd Oy

LAPPEENRANTA

Lastaajanväylä 59
PL 55
53101 LAPPEENRANTA

Puh. 020 125 1200
Faksi 020 125 1330




HUOLINTAA JA ULKOMAANKULJETUKSIA

huolintaa, huolinta, ulkomaankuljetukset

Liiketoiminnan esittely

OY SAIMAA LINES LTD

Saimaa Lines on jo vuodesta 1968 - siis lähes 40 vuotta - palvellut vahvaa logistiikan erityisosaamista vaativalla sektorilla; Suomen ja IVY-maiden tavaraliikenteen parissa. Vuosien saatossa niin kaupankäynnin tavat kuin toimitusajat ja toimitusmuodotkin ovat muuttuneet. Kykymme vastata alati muuttuvien markkinoiden haasteisiin on pitkälti tulosta halustamme kehittää ja muokata tuotteemme sekä palvelumme vastaamaan asiakaskuntamme tarpeita.

Tänä päivänä Saimaa Lines on moderni, täyden palvelun logistiikkatalo: tarjoamme kansainväliselle asiakaskunnallemme nykyaikaisia, asiakkaiden vaatimuksiin räätälöityjä logistiikkapalveluja.

IVY-maiden logistiikkapalvelut ovat edelleenkin erityisosaamistamme. Ammattitaidolla ja pitkäaikaisella kokemuksella hoidamme myös asiakaskuntamme Suomen vienti- ja tuontitoiminnot yhteistyössä tytäryritystemme ja agenttiverkostomme kanssa.

Hakusanat

Logistiikkapalvelut, Rautatiekuljetukset, Maantiekuljetukset, Merikuljetukset, Lentorahdit, Projektit, Varastointi, IVY-maiden logistiikkapalvelut
Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen