RGB Oy

HELSINKI

Liiketoiminnan esittely

Red Green Blue RGB Oy on 1995 perustettu ja jo aiemmin alalta paljon kokemusta hankkinut data- ja videoprojisoinnin asiantuntija.

Teemme yritysten multimedia-, data- ja videototeutukset sekä vuokraamme esitystekniikan pieniin ja suuriin tilaisuuksiin. Palvelu sisältää kaiken suunnittelusta asennukseen ja toteutukseen. Teemme tiivistä yhteistyötä tapahtumamarkkinointitoimistojen, messurakentajien, mainostoimistojen, kongressitoimistojen sekä ääni- ja valoalan yritysten kanssa. Olemme mukana lähes kahdessatuhannessa tapahtumassa vuosittain.
/img/c/738283.jpg

Toimipaikat

Toimimme ympäri Suomen.

Palvelut

Esitystekniikka:

Meiltä löytyy osaaminen ja välineet alusta loppuun, esimerkiksi videotykin käyttöön tai täyttää lentokonehallin videokuvaamiseen. Ammattilaisemme käyttävät huippuluokan valkokankaita, projektoreita, ohjauskonsoleita, kameroita, kaapeleita ja muita laitteita.




Materiaalien ennakkotuotanto ja jälkikäsittely:

Autamme esitysten grafiikan ja inserttien kanssa sekä pidämme huolta, että kaikki tapahtuu ajallaan ja oikean näköisenä, jotta tapahtumasi viestintä toimii mahdollisimman tyylikkäästi.




Laitteiden vuokraus:

Haluatko vuokrata paremman videotykin neuvotteluhuoneeseesi tärkeän tapaamisen ajaksi tai rakentaa näyttävä messustandi, meiltä löytyy siihen asiantuntemus, laitteet ja tarvikkeet.
/img/c/729936.gif

Yhteystiedot

MYYNTI / TUOTANTO
SALES / PRODUCTION


Antti Hietala
GSM 040 535 5582
Jarno Uusitalo
GSM 050 305 8569
Tommi Mallat
GSM 050 387 0056
Marko Tikkinen
GSM 050 300 9337
Petri Tikkinen
GSM 050 387 0055
Toni Toivo
GSM 040 900 7331
/img/c/740498.png

Hakusanat

dataprojisointia, datatoteutus, konserttitaltiointia, kuvaheijastus, laitevuokraus, monikameratuotanto, projektorit, projisointia, videoesitysvälineet, videolaiteasennusta, videoprojektorit, videoroudausta, videototeutus, videotykki, äänestyslaitteet, Projektorit, Plasmat, Flat-näytöt, Led-seinät, Led-screen, Ledscreen, Valkokankaat, taustakankaat, RGP, rgp, välineiden vuokraus, videotykin vuokraus, messustandin vuokraus
/img/c/738284.gif

Markkinapaikan ilmoitukset

Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen