Rautaruukki Oyj Teollisuusoppilaitos

RAAHE

Rautaruukintie 155, 92160 SALOINEN
PL 93
92101 RAAHE

Puh. 020 5911
Faksi 020 592 2352




KOULUTUSTA

koulutus

Liiketoiminnan esittely

Koulutusohjelmat rakentuvat henkilökohtaisten opintosuunnitelmien ja ammattitutkintojen varaan. Tutkintojen tavoitteena on työssä oppimisen keinoin syventää jo taustalla olevaa osaamista ja antaa erityisesti tuleviin työtehtäviin tarvittavia ammatillisia valmiuksia. Näin nykymuotoisessa Teollisuusoppilaitoksen rekrytoivassa koulutuksessa otetaan huomioon sekä opiskelijoiden oppimistavoitteet että liiketoiminnan tarpeet. Opinnot sisältävät työssäoppimista, teoreettisia opintoja ja verkko-opiskelua.

Tavoitteena on varmistaa, että taloon rekrytoivien ohjelmien kautta tulevat uudet osaajat saavat hyvän perehdytyksen sekä yhtiöön että tehtaan toimintatapoihin. Lisäksi tekemällä oppien ja oppimisen teknologisia ratkaisuja hyödyntäen oppilaat kouluttautuvat työtehtävässä vaadittavaan ammatilliseen osaamiseen. Tyypillisesti noin 70 % koulutusajasta on työharjoittelua ja loput 30 % koulutuspäiviä.

Lisätiedot

Katso linkistä lisää koulutuksista:
http://www.ruukki.fi/Tyopaikat/Opiskelijat

Hakusanat

koulutus, koulutukset, kurssi, kurssit, aikuisopiskelu, konepajateollisuus koulutus, rakennusteollisuus koulutus, lähiopetus, itseopiskelu, webinaari

Markkinapaikan ilmoitukset

Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen