Rakennusliike H. Vainio Oy

VANTAA

Norotie 7 L 5
01600 VANTAA

Puh. 0400 567 479
GSM/Sivunumero 050 550 4441
Faksi (09) 586 5577




RAKENNUSLIIKKEITÄ

rakennusliikkeitä, rakennusliikkeet, rakennusliike, rakentaminen

Liiketoiminnan esittely

Teemme uudis- ja saneerauskohteiden rakennustyöt kokemuksella ja ammattitaidolla. Toimimme Uudenmaan talousalueella. Soita ja kysy lisää palveluistamme!!!!

Palvelut

Kylpyhuoneet

Kylpyhuoneeseen tehty remontti näkyy suoraan asuntosi arvossa ja asumis viihtyvyydessä.
Pyydä meidät suunnittelemaan unelmiesi kylpyhuone, se on sinulle maksutonta ja halutessasi tuomme suunittelu tilaisuuteen kotiisi materiaalit.


Saunat

Suunnitelemme saunasi juuri sinun tarpeittesi pohjalta. Kun pyydät tarjoupyynnön meiltä saat suunnittelun maksutta. Tulemme kotiisi ottamaan mitat, teemme suunnitelman saunasi tarpeista ja teemme sinulle tarjouksen johon sisältyy kaikki materiaalit, työt ja muut mahdolliset kulut.


Keittiöt

Haluatko keittiöösi uutta ilmettä? Ota meihin yhteyttä niin suunnitellaan juuri sellainen keittiö minkä ikinä haluat. Tarjoamme käyttöösi keittiöammattilaisen suunnitteluavun toimivan keittiön suunnitteluun.


Sisustukset

Omassa kodissa uusitut pinnat näkyy suoraan asuntosi arvossa ja asumis viihtyvyydessä. Uusista puhtaista pinnoista ja hauskoista ja nykyaikaisista sisustustyyleitä on iloa pitkäksi aikaa. Pyydä meidät suunnittelemaan unelmiesi remontti, se on sinulle maksutonta ja halutessasi tuomme suunittelu tilaisuuteen kotiisi materiaalit.

Yhteystiedot

Rakennusliike H. Vainio Oy
Käyntiosoite Norotie 7 L 5
01600 Vantaa
Puhelin (09) (09) 5865 566
Faksi (09) 5865577
Matkapuh 0400-567479
hannu.vainio@kuntoon.fi
www.hommahanskassa.eu

Hakusanat

Rakennusliike, rakennusliikkeet, rakennusliikkeitä, rakennussaneeraukset, huoneistoremontit, uudisrakentaminen, saneeraukset, rakennustyöt, saunaremontit uusimaa, keittiöremontit uusimaa, vesieristykset uusimaa, laattatyöt uusimaa, huoneistoremontit uusimaa, uudisrakentaminen uusimaa, rakennusliike uusimaa, rakennussaneeraukset uusimaa, rakennusliike espoo, rakennustyöt espoo, kodinremontit espoo
/img/c/727513.jpg

Markkinapaikan ilmoitukset

Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen