Radis OÜ

TALLINN

Liiketoiminnan esittely

Radis on vihreä yritys. Mutta vain ajatusmaailmaltaan, sillä kaikilla puusepillämme on vuosien kokemus. Massatuotannon sijaan teemme vain tilaustuotteita virolaisesta puutavarasta. Säästämme luontoa ja rahaa.
Erilaisilla puukalusteilla saat kodistasi viihtyisän ulkoa ja sisältä, ja meiltä saat muun muassa keinutuolit, hyllyt, tarjoilupöydät, lasten kalusteet ja vuoteet, vauvojen tuolit, nukkekodit, syöttötuolit, huvimajat, pergolat, pihakalusteet, pihakeinut, leikkipuistojen rakenteet, hiekkalaatikot, leikkimökit, portaiden kaiteet ja lapsiportit, erilaiset liitutaulut ja etnografiset lahjatavarat. Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli sinulla on erityistoivomuksia – me teemme sinulle hyvän tarjouksen.
Radis oli mukana Kokkolan asuntomessuilla, sillä Ilvestalon lastenhuone, kuisti ja ulkotila oli kalustettu meidän kalusteillamme.
/img/c/731859.gif

Yhteystiedot

RADIS OÜ

www.radis.ee
info@radis.ee

+372 5656 0756

Vaalu 10
Tallinn 13522
Viro
/img/c/731860.gif

Hakusanat

Pihakalusteet, Huvimajat, Pihakeinut, Leikkipuistojen rakenteet, leikkimökit, Kalusteet, Maatilojen nimikyltit, Kukkalaatikot, Roskalaatikon näkösuojat, pihapenkit, Tarjoilupöytä, puiset sisustustavarat, keinutuolit, hyllyt, naulakot, cd-hyllyt, lasten vuoteet, leikkipuistojen rakenteet, hiekkalaatikot, leikkimökit, liikuntanurkkaukset, saunat, maatilojen nimikyltit, ikkunalaudat, porrasaskelmat, porraskaiteet ja portaiden lapsiportit, erilaiset liitutaulut, etnografiset tuotteet, tarjoilupöydät, viinihyllyt, tilauskalusteet, huvimajat, pergolat, pihakalusteet, terassit, portaat, pihakeinut, lasten vuode ja liikuntanurkkaus yhdessä, lasten vuode-liikuntanurkkaus, vauvantuoli, syöttötuoli, Tirts-pihakeinutuoli, sisäkalusteet, pihakalusteet, Lapsiportti portaisiin, Lasten lelulaatikko, Lasten rakennuspalikat, Lasten liikuntanurkkaus sisään, Puinen 2D-palapeli, Kalusteet tilauksesta, Tilauskalusteet, portaat, porrasaskelmat, ikkunalaudat, viinihyllyt, kannettavan tietokoneen teline, jalkateline, Saunanrakennus, Vanerinen tarjoilupöytä, Roskalaatikon näkösuoja, Terassit, katokset, portaat, aidat, suojat, Pergola, Huvimaja, Leikkipuistot kotipihalle, Lehtiteline, Levyhylly, Lehtiteline, cd-hylly, Vaatenaulakko, Vanerinen pannunalunen, Riippumattoteline, Puinen lepotuoli, Käsinojattomat pihakalusteet, Tarjoilupöytä pihalle, Yrttilaatikko, kukkalaatikko, Lasten hiekkalaatikko, Pieni leikkimökki pihalle, kyltit, Puistokalusteet, Puinen kukka-astia ja penkki, iso puuastia penkkireunuksella
/img/c/731861.gif
Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen