Raahen Ammatillinen Aikuiskoulutuskeskus

RAAHE

Rautaruukintie 35
PL 59
92100 RAAHE

Puh. 040 700 7170
Faksi (08) 439 3192




KOULUTUSTA

koulutus

Liiketoiminnan esittely

Raahen ammatillinen aikuiskoulutuskeskus tarjoaa yksityishenkilöille monipuolista ammatillista koulutusta sekä Raahen seutukunnan yrityksille ja organisaatioille koulutuksen ja kehittämisen palvelukokonaisuutta osaamisen kartoituksista jatkuvaan osaamisen kehittämiseen.

Palvelut

Rakennamme palvelutarjonnastamme yrityksellesi yksilöidyn, harkitun kokonaisuuden, josta liiketoimintasi hyötyy. Palvelemme yrittäjää ja henkiöstöä tavoitteellisesti ja asiakkaan liiketoimintaa ja kehittymistä tukien. Henkilöstömme vastaa kokonaisvaltaisen terveyden ja turvallisuuden, laaja-alaisen informaatio- ja viestintäteknologian, luonnonvara-alan, yrittäjyyden, metallin sekä kiinteistö- ja rakennusalan tarpeisiin.

Yhteystiedot

rehtori/toimitusjohtaja Kärkkäinen Timo 044 439 3449
timo.karkkainen@raahenaiku.fi

Hakusanat

aikuiskoulutus Raahe, raahen aiku, hygieniakoulutusta Raahe, kattotulityökorttikoulutus Raahe, vesityökorttikoulutus, sähkötyöturvallisuuskorttikoulutusta, Laitoshuoltajan ammattitutkinto, Kansainvälisen hitsaajan ammattitutkinto, Kansainvälisen hitsaajan ammattitutkinot, hitsaajan ammattitutkinto, Raahen aikuiskoulutuskeskus, Raahen osaamiskeskus, aikuiskoulutus, aikuiskoulutusta, hygieniakoulutusta, kattotulityökorttikoulutus, sähkötyöturvallisuuskorttikoulutusta, hygieniakoulutus, kattotulityökorttikoulutusta, sähkötyöturvallisuuskorttikoulutus, Raahen Aiku, Raahen aikuiskoulutus

Markkinapaikan ilmoitukset

Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen