Pumatek Oy

YLÖJÄRVI

Rantakiventie 1 C 21
33480 YLÖJÄRVI

Puh. 050 467 6511




RAKENNUSLIIKKEITÄ

rakennusliikkeitä, rakennusliikkeet, rakennusliike, rakentaminen

Liiketoiminnan esittely

Pumatek Oy - Kokemuksella ja uusilla ideoilla varustettu yritys, joka erikoistunut sauna konseptien rakentamiseen!
Toimintamme keskittyy Pirkanmaalle, jossa yrityksemme toimii aivan Tampereen tuntumassa. Toteutamme erilaisia puuntyöstöön liittyviä töitä kuten saunaremontteja ja terasseja sekä yksityisille että yrityksille.

Palvelut

Saunanrakentaminen:
Suunnittelemalla sauna alusta lähtien juuri asiakkaan toiveiden mukaan tekee siitä ihanteellisen stressittömän paikan, jossa mieli lepää. Asiakas saa meiltä parhaan teknisen- ja projektinhallinta-osaamisen mitä markkinoilta löytyy.

Saunaremontit:
Saunaremontti laadukkaasti toteutettuna on pitkäaikainen sijoitus, joka nostaa asuntosi arvoa huomattavasti, viihtyisyydestä puhumattakaan. Rentouttavat löylyhetket mahdollistuvat ammattitaitoisen asennuksen avulla, jonka lisäksi tärkeää on hyvä suunnittelu, uudet kiukaat, laadukkaat materiaalit, moderni valaistus ja muotolauteet.

Terassit:
Terassin uudistamisen tai rakentamisen yhteydessä usein on järkevää laittaa myös pihan aitaus kuntoon, mikä kohottaa selvästi pihan yleisilmettä. Suunnittelemme sinua varten aitaelementit sekä portit, toimitamme ne perille kotiisi ja tarvittaessa teemme asennuksen omakätisesti.

Muu puuntyöstö:
Meillä on valmius ja ammattitaito toteuttaa laajasti erilaisia vaativiakin puusepäntöitä. Pienemmistä suurempiin projekteihin, jossa kaipaat luotettavaa ja kokenutta kumppania toteuttamaan osan projektista tai projektin kokonaan alusta loppuun asti, niin Pumatek on oikea valinta.

Hakusanat

sauna, saunat, saunoja, terassi, terassit, terasseja, rakennustyöt, rakennustöitä, saunaremontti, saunaremontit, saunaremontteja, remontti, remontit, puusepäntyö, puusepäntyöt, puusepätöitä, tampere, pirkanmaa

Markkinapaikan ilmoitukset

Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen