Procons Oy Ab

MAALAHTI

Liiketoiminnan esittely

Procons – vuodesta 1934 lähtien
Procons on erikoistunut rullaprofilointiin sekä alihankintaan. Tämän hetken ajankohtaiset markkinasegmenttimme ovat pääasiassa kaivosteollisuudessa, rakennus- ja interiöörialalla, polkupyöräteollisuudessa ja kasvihuonetekniikassa. Vahvuutemme on, että selviämme alan korkeista vaatimuksista joustavuuden, laadun ja lyhyiden toimitusaikojen avulla.

Olemme asiantuntijoita rullamuotoilussa ja omaamme pitkän kokemuksen resurssitehokkaasta rullamuotoilun tuotantomenetelmästä.
Rei’ittäminen, mittaus ja leikkaus ovat integroituina profilointilinjaan. Lentävä katkaisu optimoi katkaisuajan ja takaa tarkkuuden. Koska rullaparit on asennettu kasetteihin, asetusaika lyhenee huomattavasti.
/img/c/742871.jpg

Yhteystiedot

TOIMITUSJOHTAJA, MYYNTI
KLAS-ERIK WEST
06 315 8815, 050 523 5401
klas.west(at)procons.fi

TUOTANTOPÄÄLLIKKÖ, MYYNTI
ADAM SANDSTRÖM
06 315 8814, 050 400 7073
adam.sandstrom(at)procons.fi
/img/c/744422.jpg

Hakusanat

rullamuovaus, profilointia, alihankintaa, rullamuovausta, kaapelikisko profilointi, rullaprofiloituja kulutuskiskoja, rullaprofilodut kulutuskiskot, valaistuskiskot, kasvihuoneen valaistuskiskot, pienjännitekisko profilointi, datakaapeleiden eristyskiskojen profilointi, Ketjunsuojan kiinnikkeet, lokasuojat polkupyöriin, polkupyörän lokasuojat, Lokasuojan kiinnitysaisat, kiinnitysaisat, teräslokasuojat, kuntopyörien magneettijarrut, tuulettimien magneettirenkaat, pohjanmaa, vaasa, polkupyöräkomponentit, Liukuoviprofiilit, komponentit, Nova, Sparta, Focus, Sivuprofiilit, Vetimet, H-profiili, Ohjaimet, Yläohjauskiskot, Päätylistat, Alaohjauskiskot, Värivaihtoehdot, Standardipituudet, valasituskiskoprofiilit
/img/c/745880.jpg

Markkinapaikan ilmoitukset

Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen