Poxytec Oy

HELSINKI

Liiketoiminnan esittely

Poxytec Oy on vesi-, viemäri- ja lämmitysputkien sisäpuoliseen pinnoitustekniikkaan erikoistunut yritys. Poxytecin edustama menetelmä on Suomessa uusi teknologia, jolla voidaan kunnostaa vaurioituneet putket niitä ympäröiviä rakenteita rikkomatta. Perinteiseen putkiremonttiin verrattuna menetelmän etuja ovat remontin huomattavasti pienemmät kokonaiskustannukset, lyhyempi remontointiaika ja lähes katkeamaton vesihuolto remontin aikana.

Palvelut

Poxytecin menetelmällä voidaan kunnostaa vesi-, viemäri- ja lämmitysputket soveltaen pinnoitustekniikkaa, joka ei vaadi rakenteiden purkamista putkien ympäriltä. Kunnostettavan putken halkaisija voi olla 5-150 mm. Putkien mutkat ja liitokset eivät rajoita menetelmän käyttöä.

Menetelmä perustuu kolmeen työvaiheeseen:

1. Putken kuivattaminen
Ensimmäisessä työvaiheessa hanat ja venttiilit irrotetaan putkista ja yhdistetään letkulla kuivauskoneeseen. Putken sisäpinta kuivatetaan öljyttömällä ja kuivalla instrumentti-ilmalla.

2. Putken puhdistus
Toisessa työvaiheessa putken sisäpinta puhdistetaan corundum-ilma seoksella. Puhdistus tapahtuu putken sisällä, joten se ei häiritse ympäristöä.

3. Putken pinnoitus
Viimeisessä työvaiheessa putki pinnoitetaan epoksihartsilla paineilmaa hyväksikäyttäen. Tämä ANSI/NSF Standard 61:n mukainen epoksihartsiseos koostuu tätä tarkoitusta varten erityisesti kehitetyistä aineista. Valmistusaineet täyttävät kaikki juomavesiputkistoille asetetut vaatimukset. Pinnoitteen ansiosta putken sisäpinnasta tulee sileä, ja pinnoite estää myös korroosion uudelleen kehittymisen. Juomaveden laatu paranee.

Yhteystiedot

Poxytec Oy
Viikinkaari 6
00790 Helsinki

Puh. 09 3193 6440
Telefax 09 3193 6441

info"at"poxytec.fi
www.poxytec.fi

Hakusanat

pinnoitustekniikka, putket, viemärit, putkiremontti, lämmitysputkisto, vesiputkisto, viemäriputkistot, LSE System
Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen