Pohjanmaan Expo Oy

VAASA

Vaasanpuistikko 15 B 36
65100 VAASA

Puh. (06) 318 5100
GSM/Sivunumero 0400 669 600




Liiketoiminnan esittely

Pohjanmaan Expo on täyden palvelun kokouspalvelutoimisto. Olemme kasvattaneet kokemustamme ja ammattitaitoamme 30 vuoden ajan messujen ja erilaisten tapahtumien järjestäjänä.
Meiltä onnistuu järjestelyt muutaman kymmenen hengen tilaisuuksista suuriin, useiden tuhansien osallistujien tapahtumiin. Räätälöimme luonnollisesti jokaisen tapahtuman asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan.
Kun haluatte saada uusia asiakaskontakteja tai pitää yllä vanhoja asiakassuhteita, rakentaa brändiä, tiedottaa, kouluttaa, kannustaa henkilöstöäsi, sitouttaa sidosryhmiä, niin silloin messut ovat mainio tapa tarjota elämyksiä ja aitoa kohtaamisia.
Messut ovat nakyvyttänne lisäävä, monipuolinen ja tuloksellinen media. Hyvin suunnitellut ja toteutetut messut tuovat tuloksia pitkään vielä messujen jälkeenkin. Messuilla on helppoa tuoda yrityksenne esille. Lisätä yrityksen näkyvyyttä, tuoda tuotteitanne käsin kosketeltaviksi kävijöille ja kohdata asiakkaitanne.
/img/c/745037.jpg

Katso myös

Messuyhtiö Pohjanmaan Expo Oy - Expo Österbotten Ab on toiminut Vaasassa jo vuodesta 1987 lähtien ja on alansa markkinajohtaja Vaasa-Pietarsaari-Kokkola alueella. Pohjanmaan Expo on luotettava, palveleva ja kehittyvä messuyhtiö, joka tarjoaa messutapahtumia yrityksille, organisaatioille ja suurelle yleisölle. Tarjoamme vuosittain joukon laadukkaita ja kiinnostavia messutapahtumia.

Tuotteet

Vasara-messut 24.-25.10.2020 Vasara-messut juhli vuonna 2019 juhlavuottaan. Vasara-messuja on järjestetty 20. kertaa ja vuosien aikana tapahtuma onkin noussut rakentajien, remontoijien, kodin uudistajien ja sisustajien syksyn ykköstapahtumaksi hakea tietoa, inspiraatioita, vinkkejä, tuotteita ja palveluita omiin projekteihin. Jos yrityksesi tavoitteena on lisätä myyntiä ja saada uusia asiakkaita, on Vasara-messut oikea paikka kohdata pohjalaiset kodin uudistajat.
www.vasaramessut.fi
Varaa osastosi Vasara-messuilta ja menesty!

Tervetuloa näytteilleasettajaksi!

Osastohinnat
Lattiatila 80 € / m²
(omat seinät pakolliset
Osastorakenteet 50 € / m²
(sis. seinät, otsalaudan ja harmaan messumaton)
Kulmapaikkalisä +10 %
Valovirta 120 €
Voimavirta 150 €
Osallistumismaksu 120 €
(sis. tiedot messujulkaisussa ja kotisivuilla)
Laskutuslisä 5 €

Osastohintaan sisältyy

1 näytteilleasettajakortti/3 m². Lisäkortit 6 €/kpl.
2 pysäköintikortteja. Lisäkortit 5 €/kpl.
Asiakaskutsukortit 10 €/kpl, vähimmäistilaus ja -laskutus 10 kpl.

Alv 24% lisätään hintoihin.

https://www.vasaramessut.fi/naytteilleasettajille/ilmoittautumislomake-3
/img/c/745038.jpg

Hakusanat

messut, Konferenssit, kokoukset, seminaarit, kongressit, juhlat, asiakastilaisuudet, henkilöstötilaisuudet, yritysjuhlat, tapahtumat, tapahtumajärjestäjä, tapahtuman järjestäjä, vasaramessut, pohjanmaa, vaasa, seinäjoki, kokkola, pietarsaari, kalajoki, Pohjanmaan Suurmessut, Vasara-Messut, messutapahtuma, messutapahtumat, kokoustilat, juhlatilat, messutilat, messun järjestäjä, pohjanmaa messut, messut pohjanmaalla, Pohjanmaan Teollisuusmessut, teollisuusmessut pohjanmaa, ​

Markkinapaikan ilmoitukset

Ilmoitettu
01.03.2022 09:49
Kategoria
Ilmoitustaulu

Vasara-messut, Pohjanmaan Expo Oy, Pohjanmaan messut, Messut pohjanmaa,

Tervetuloa Vasara-messuille! Vasara-messut juhlii vuonna 2019 juhlavuottaan. Vasara-messuja on järjestetty 20. kertaa ja vuosien aikana Vasa...

Ilmoitettu
01.03.2022 09:49
Kategoria
Ilmoitustaulu

Pohjanmaan messut, Rakennusmessut Pohjanmaa, Pohjanmaan Expo Oy

Tervetuloa rakennus-messuille! Vasara-messut juhlii vuonna 2019 juhlavuottaan. Vasara-messuja on järjestetty 20. kertaa ja vuosien aikana Nä...

Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen