Planray Oy

KAJAANI

Syväojankatu 3
87700 KAJAANI

Puh. 044 597 4743
GSM/Sivunumero 044 029 5650ELEKTRONIIKKALAITTEISTOJA

elektroniikkalaitteistot, elektroniikan laitteistot, elektroniikka

Liiketoiminnan esittely

Planray Oy kehittää ja valmistaa sähkölämmitysten säätölaitteita- ja järjestelmiä teolliseen käyttöön. Olemme toimineet Suomessa menestyksekkäästi jo yli 20 vuotta. Teollisuuden alat, joilla tuotteitamme käytetään ovat mm. kemia, paperi, metalli, kaivos, öljy ja elintarvikeala.

Tuotevalikoimaamme kuuluuvat pienet digitaaliset termostaatit, yksikkösäätimet ja kokonaiset lämmityksen ohjausjärjestelmät. Suunnittelemme ja rakennamme tarvittaessa myös lämmityskeskukset.

Oma elektroniikan valmistuslinjastomme palvelee myös muita asiakkaita. Planraylla on valmistettu elektroniikka mm. työkoneisiin, kauko-ohjaimiin ja automaatiojärjestelmiin.
/img/c/734579.jpg

Tuotteet

Sähkösaattojen ohjaus- ja valvontajärjestelmä

Lämpötilanohjauslaitteet, valvontalaitteet

Elektroniset lämpötilan säätimet

Langaton autojen lämmitysjärjestelmä

Älykäs yksikkösäädin sähkölämmityksille
/img/c/730530.bmp

Palvelut

Elektroniikan sopimusvalmistus

Yhteystiedot

Hakusanat

sähkösaatot, trace heating, lämpötilansäätö, lämpötilanvalvonta, lämpötilanrajoitin, atex, lämpökaapeli, lämpökaapelit, trace heating controllers, termostaatti, termostaatit, pt-100 anturi, pt-100 anturit, termokaapelit, thermocouples, PlanControl, PlanTerm, PlanAlarm, PlanDrive, PlanCar, BlueTrace, sähkölämmitysohjaimet, sähkölämmitysohjaimia, sähkölämmityssäätimet, sähkölämmitysohjain, Lämpötilanohjauslaitteet, valvontalaitteet

Markkinapaikan ilmoitukset

Myy laskusi meille!thyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen