PixelPress Oy

HELSINKI

Liiketoiminnan esittely

Monipuolisempaa digitaalista viestintää.
Pixelpress tarjoaa ratkaisuja digitalisoituvaan viestintään. Pixelpressin ratkaisut kattavat digitaalisen tulostuksen ja painamisen sekä dokumenttien hallinnan. Olemme suunnitelleet ja toteuttaneet visuaalisen viestinnän aineistoja yli kymmenen vuoden ajan. Valmistamme tunnus-, logo- ja lomakeoriginaaleja kuin presentaatiopohjia asiakkaidemme käyttöön Windows-, Macintosh- sekä Linux -ympäristöön. Valmistamamme aineisto on täysin yhteensopivaa kaikilla aloilla, mukaan lukien toimistoympäristö, graafinen teollisuus, uusmedia, videotuotanto, CAD, jne.

Tuotteet

Visuaalisen identiteetin sähköiset originaalit.
Täydellinen originaaliarkisto sisältäen yritystunnukset, logot, sähköiset lomake- ja asiakirjat, kirje-, faksi-, presentaatio-, kalvo-, käyntikortti- ym. lomakepohjat.

Sähköiset ilmoitus- ja lomaketuotantojärjestelmät.
Toteutamme sähköisiä ilmoitus-, lomake- ja asiakirjatuotantoratkaisuja kaikkiin viestinnän ja painatuksen tarpeisiin. Näihin kuuluvat erilaiset net-to-print ratkaisut, automaattiset verkkokäyttöiset lomakkeet, sekä graafisen materiaalin automaattinen tuotanto kaikkiin käyttötarkoituksiin, kirjaimellisesti nappia painamalla!

Brändinhallinta.
Kattavat ratkaisut visuaalisen ilmeen aineistojen arkistoinnin, jakelun, käyttöönoton ja ylläpidon hallitsemiseen, käyttöoppaineen ja ohjeistoineen. Toteutamme graafiset ohjeistot interaktiivisina verkkosovelluksina, jotka ovat täysin integroitavissa aineiston arkisto- ja hakupalveluihin.

Palvelut

Www-ratkaisut.
Internet- ja verkkoviestintäratkaisut ylläpito- ja hallintatyökaluineen.

Ylläpito ja tukipalvelut.
Kaikki visuaalisen viestinnän tarpeet täyttävät tukipalvelut, johon kuuluvat mm. ohjelmistojen graafisten ominaisuuksien opastus- ja neuvontapalvelut koko viestintäorganisaation henkilöstölle sekä laaja helpdesk-tuki.

Tiedostopalvelut
Tiedostokonversiot formaatista toiseen. Tekstitiedostot, vektoritiedostot, kuvat, video, animaatio ja lukematon määrä muita formaatteja, joista et ole ehkä kuullutkaan… Kun et saa tiedostoa auki, tai tarvitset sen toiseen ohjelmaan, soita ensin meille!

Mediat.
Tallennamme sähköisen aineistonne haluamallenne medialle: CD-ROM, DVD-ROM, DVD video, video CD, sekä PAL että NTSC -formaateissa.

Tallennamme nyt myös PowerPoint-esityksiä DVD-videolle.

Yhteystiedot

Pixelpress Oy
PL 77
02701 ESPOO

Puh. 010 6168 760
Faksi (09) 6962 9110
Sähköposti: pixel@pixelpress.fi

Hakusanat

yritystunnukset, logot, asiakirjat, kirjepohjat, faksipohjat, presentaatiopohjat, kalvopohjat, käyntikorttipohjat, verkkoviestintä, www, www-sivut, lomakkeet, ilmoitustuotantojärjestelmät, tukipalvelut, ylläpitopalvelut, graafinen suunnittelu
Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen