Piiri-Siivous Oy

ESPOO

Ratavallintie 5 B 6
02760 ESPOO

GSM/Sivunumero 0500 420 619
Faksi (09) 548 5580




SIIVOUSPALVELUJA

siivouspalvelut, siivouspalvelu, siivous, siivouspalveluja

Liiketoiminnan esittely

Piiri-Siivous Oy on perustettu vuonna 1978.
Päätoimialana on toimistosiivoukset, joka työllistää tänä päivänä noin 30 henkeä.

Ensimmäisen kymmenen vuoden aikana yrityksemme kartutti tieto-taitoa ja kokemusta uusien materiaalien käytöstä uudisrakennusten loppusiivouksissa (mm. marmorin kristallointi, linoleumin käsittely ja hoito).

Vuosituhannen vaihteeseen saakka näytteli erittäin suurta osaa urakkaryhmän osalta vuokrattavien kiinteistöjen siistiminen luovutuskuntoon.

Yrityksemme liikevaihdosta suurin osa tulee toimisto- ja teollisuussiivouksista. Vaikka emme ole juurikaan mainostaneet itseämme, toimeksiannot ovat lisääntyneet asteittain koko kaksikymmentäkuusivuotisen historiamme ajan: hyvin tehty työ on puhunut puolestamme. Yrityksessämme vallitsevasta hyvästä hengestä ja vahvasta työmoraalista kertoo lukuisten asiakkaidemme antamien suositusten lisäksi henkilöstömme erittäin pieni vaihtuvuus - pisimmät työsuhteet ovat kestäneet yli kaksikymmentä vuotta.

Nykyinen toimitusjohtaja on ollut mukana toiminnan alkamisesta saakka. Näiltä vuosilta on kertynyt lukuisia haasteellisia kokemuksia antaen varmuutta toimia erittäin tiukoilla siivousalan markkinoilla jatkossakin.

Yhteystiedot

Piiri-Siivous Oy
Tikankolo 4 B 9
02660 Espoo

Matkapuhelin: 0500 420 619

Kotisivu: www.piiri-siivous.fi

Lisätiedot

Hakusanat

teollisuussiivoukset, siivouksia, perussiivoukset, toimistosiivoukset, peruspesut, vahaukset, lattiavahaukset, ikkunanpesut, siivouspalveluja, siivousala, siivousta, sopimussiivousta, sopimussiivoukset
Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen