Pesmel Oy

KAUHAJOKI

 In English

Liiketoiminnan esittely

Pesmel Oy on kansainvälinen automaattisia materiaalikäsittelylaitteita toimittava yritys. Vuonna 1978 perustettu Pesmel toimittaa kuljetin-, varasto- ja pakkausjärjestelmiä paperi- ja metalliteollisuuteen.

Yrityksen Suomen yksiköiden 160 työntekijää ja yrityksen laaja kansainvälinen verkosto tytäryhtiöitä, edustajia ja partnereita ulkomailla muodostavat yhdessä 200 materiaalinkäsittelyn ammattilaisen joukon. Pesmelin prosessit on sertifioitu ISO9001 laatustandardin mukaisesti.

Tuotteet

Pesmel Material Flow How -konsepti sisältää kaikki materiaalinkäsittelyn toiminnot; kuljettamisen, lajittelun, varastoinnin, pakkaamisen sekä lähettämötoiminnot. Toimintoja kontrolloi WMS (Warehouse Management System) järjestelmä. Pesmelin konsepti on suunniteltu tehdasympäristöihin, missä järjestelmien kapasiteettivaatimukset ja/tai käytettävyys ovat korkeita.
Pesmelin automaattiset korkeavarastot toimivat välivarastoina ja lähettämövarastoina tai molempina samanaikaisesti. Välivarasto toimii raakatuotevarastona integroiden tuotantoprosessit toisiinsa. Lähettämövarasto puolestaan varastoi, lajittelee ja lähettää valmiit tuotteet eteenpäin.

Pesmelin pakkausjärjestelmien avulla suojataan tuote säilyttäen sen laatuominaisuudet varastoinnin ja kuljetuksien aikana. Pakkauksen taso ja sopivat materiaalit määritellään asiakastarpeen mukaan. Kuljetinjärjestelmät toimivat yhdistävänä linkkinä eri tuotantoprosessien, varaston ja pakkaustoimintojen välillä. Kuljetinjärjestelmiin kuuluvat mm. erilaiset kuljettimet, vaunut, nosto- ja lastauslaitteet.

Järjestelmämme ovat kokonaistoimituksia, jotka sisältävät mm. kannattavuustutkimukset ja simuloinnit, suunnittelun, projektinhoidon, testauksen, asennuksen ja koulutuksen sekä after sales -palvelut.


Tuotteet paperiteollisuuteen

Pesmelin Material Flow How -konsepti integroi paperitehtaan jälkiprosessit kuten leikkurin, uudelleenrullaimen, arkittamon, lastauksen jne. yhdeksi logistiseksi kokonaisuudeksi. Pesmelin varasto-, pakkaus- ja käsittelyjärjestelmät on suunniteltu sekä rullille että lavatuille paperiteollisuuden tuotteille.


Tuotteet metalliteollisuuteen

Pesmel Material Flow How -konsepti on joustava logistinen kokonaisuus teräs- ja metallitehtaille. Konsepti integroi tuotantoprosessit kuten kylmävalssaamo-, hehkutus-, peittaus- ja leikkaustoiminnot tehokkaaksi kokonaisuudeksi. Pesmelin varasto-, pakkaus- ja kuljetinjärjestelmät on suunniteltu metalliteollisuuden tuotteille kuten keloille, rainakeloille, lankakeloille ja levyille, joiden materiaalina on mm. teräs, ruostumaton teräs, alumiini, kupari tai messinki.
/img/c/735799.jpg

Yhteystiedot

General Manager, Paper
Kaj Fahllund 0207 009 626

General Manager, Metal
Juha Suksi 0207 009 624

Hakusanat

automaatiojärjestelmät, hihnakuljettimet, kuljetinjärjestelmät, kuljetusjärjestelmät, pakkausjärjestelmät, pakkauslaitteet, kiristekalvokäärintä, käärintäjärjestelmät, automaattiset varastojärjestelmät, pakkaus järjestelmät, kuljetus järjestelmät, kiristekalvokäärintäjärjestelmät, Automaattiset lastausjärjestelmät, automaattiset purkujärjestelmät, lastausjärjestelmät, purkujärjestelmät, Materiaalinkäsittelyjärjestelmät, Pakkauskoneet, Varastojärjestelmät, varastointijärjestelmät

Markkinapaikan ilmoitukset

Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen