Pelti-Saari Oy

SALO

Myllyojankatu 8
24100 SALO

Puh. (02) 721 2300
Faksi (02) 721 2310




PELTISEPÄNLIIKKEITÄ

peltisepänliikkeet, peltisepät, peltiseppä, peltisepänliike

Liiketoiminnan esittely

Pelti-Saari Oy perustettiin v. 1935. Yritys toimii rakennusalan peltisepänliikkeenä, joka valmistaa katto- profiili- kourutuotteita sekä asentaa ilmastointi- ja kattoturvallisuus-tuotteita.

Toimintansa alussa yritys palveli etupäässä yksityisiä rakentajia, mutta vuosien saatossa asiakaskuntamme on enenevässä määrin muodostunut mm. suurista rakennusliikkeistä kuten Hartela Oy, YIT Oy, Skanska Oy, NCC Finland, RKL Kerroskivi Oy, sekä kunnat että julkiset laitokset kuten mm. Salon ja Turun kaupungit sekä Salon seudun kunnat.

Kysynnän lisääntymisestä johtuen aloitimme myös sisäisen tehokkuuden nostamisen ja uudelleen organisoinnin. Laatu-järjestelmän rakentamisen aloitimme tehostaaksemme ja organisoidaksemme toimintaamme. Tällä pyrimme palvelemaan asiakasta jatkossa entistäkin paremmin. Itse pidämme erityistä tärkeänä työn laadun ja toimitusaikojen pitävyyteen. Työn laatu ja toimitusajat ovat erityisen tärkeitä myös isoille asiakkaillemme.

Jos rakennusteollisuutta palvelevat yritykset eivät pysy aikataulussa, rakennuskohteiden valmistuminen myöhästyy, joka taas heijastuu koko asuntorakentamiseen kohteiden myöhästymisenä ja kustannusten nousuna.

Olemme luotettava yhteistyökumppani rakennuspeltialan töissä, josta olemme saaneet positiivista palautetta myös asiakkailtamme.

Tuotteet

- Peltikatot
- Konesaumakatot
- Kaarevat konesaumakatot
- Saumapeltikatto
- Lukkosaumakatot
- Piipunpellitys

- Julkisivupellitykset
- Ilmastointi
- Rakennuspeltilistat
- Lumiesteet
- Tikkaat

Hakusanat

konesaumakatot, kaarevatkonesaumakatot, piipunpellitykset, jalkarännit, listatyöt, sadevesijärjestelmät, räystäskourut, syöksytorvet, lumiesteet, kattosillat, seinätikkaat, lapetikkaat, kattopollarit, julkisivupellitykset, ilmastointityöt, kuparityöt, alumiinityöt, rakennuspeltityöt

Markkinapaikan ilmoitukset

Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen