P & M Design Oy

HELSINKI

Heikkiläntie 8
00210 HELSINKI

Puh. 010 423 2450
Faksi (09) 651 064



TYÖVAATTEITA

työvaatteita, työvaatteet, työvaate

Liiketoiminnan esittely

Olemme työvaatteiden suunnitteluun ja valmistamiseen erikoistunut yritys. Vuosien ajan olemme vaatettaneet tuhansia työvaatteiden käyttäjiä aina viidentähden hotelleista Valtion rautateihin. Projektiasiakkaidemme oman ilmeen ja imagon luominen on ollut erittäin tärkeää työvaatteiden suunnittelussa.

Tuotteet

Kauppa
Olemme suunnitelleet ja tuottaneet useille kaupoille ja kauppaketjuille kokonaisvaltaiset työasumallistot. Jokaisen ketjun ja liikkeen omia visuaalisia ja imagollisia erityispiirteitä korostaen, niin mallien kuin värityksenkin suhteen.

Hotelli ja ravintola
Olemme vaatettaneet lukuisia hotelleja, varustamoja ja ravintoloita - aina erikseen jokaisen asiakkaan tyylin ja sisustuksen mukaisesti. Suunnittelulla on ollut erittäin suuri painoarvo tämäntyyppisissä projekteissa. Yhtiömme toimintamalli sallii meidän palvella myös pienillä lisätilauksilla sekä mittatilausvaatteilla.

Suojavaatteet
Haalarikaan ei ole enää entisensä. Uusia materiaaleja kehitetään jatkuvasti: kestäviä, keveitä, hengittäviä, näkyviä, suojaavia ja ennenkaikkea myös käyttäjille mukavia materiaaleja. Suunnittelemiamme raskaampia työvaatteita käyttävät mm. Jaakko Pöyry Oy ja RTK huolto.

P&M Mallistot
  • HoReCa
  • Yleismallisto
  • Toimistot/Liikkeet
  • Terveydenhuolto
  • Palvelut

    Suunnittelu / design
    Useat yritykset haluavat erottua muista kilpailijoistaan. Erilaiset työnkuvat, työympäristöt ja käyttäjien toiveet ovat luonnollisesti suunnittelun lähtökohtia. Kokonaisvaltaisen projektin ajan toimimme yhteistyössä asiakkaan kanssa sekä seuraten kehitystä niin trendien kuin materiaalienkin osalta.

    Hakusanat

    Työvaatteet, Virka-asut, Mainoslahjat, Liikelahjat, Suojavaatteet, terveydenhuollonvaatteet, huivit, solmiot, tekstiilit, laukut, Työvaatteita, Mainoslahjoja, Liikelahjoja, Suojavaatteita
    Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen