Oulun Vesikate ja Rakennus Oy

OULU

Rinnekuja 12
90150 OULU

Puh. 050 521 2658




KATTOTÖITÄ

kattotöitä, kattotyöt, kattotyö

Liiketoiminnan esittely

Kun kiinteistönne katot tarvitsevat asiantuntevaa korjaussuunnitelmaa ja toteutusta, on Oulun Vesikate ja Rakennus Oy juuri oikea paikka kysyä neuvoa ja tarjousta toimenpiteistä.
Pitkäaikainen kokemus ja tietämyksemme uusista ratkaisuista auttavat löytämään kohteeseen parhaiten soveltuvan rakenteen.
/img/c/718879.gif

Palvelut

Lähtökohta onnistumiselle on tarkka etukäteissuunnittelu. Tarvittaessa olemme mukana jo kattorakenteen suunnitteluvaiheessa yhdessä tilaajan ja suunnittelijan kanssa.

Pitkäaikainen kokemus ja tietämyksemme uusista ratkaisuista auttavat löytämään kohteeseen parhaiten soveltuvan rakenteen.

Kaikki toteutuksesta vastaavat asentajamme on koulutettu tähän rakentamisen erityisalueeseen ja käytettäviin materiaaleihin.

Kaikilla asentajilla on katto- ja vedeneritystöiden tulityökortti.

Myönnämme vesikattotöille 10 vuoden takuun
/img/c/718880.gif

Yhteystiedot

Oulun Vesikate Oy


Rinnekuja 12 90160 OULU 050 5212658
www.oulunvesikate.fi

Lisätiedot

Tiivis ja pitkäikäinen katto syntyy ammattitaidolla kohteeseen soveltuvista materiaaleista. Käytämme pääasiassa SBS-kumibitumikermejä, jotka Suomen olosuhteissa ovat kestävyydeltään ylivoimaisia. SBS katemateriaalit toimittaa meille Trelleborg Building Systems.

Trelleborgin bitumituotetehtaat sijaitsevat Suomessa, Ruotsissa ja Tanskassa.

Myös muut käytettävät materiaalit ja tarvikkeet ovat laadultaan huipputasoisia ja tunnettujen valmistajien tuotteita.
/img/c/718881.gif

Hakusanat

Huopakatot, kattoremontti, pellitykset, kosteuseristykset, lämmöneristystyöt, huopakatto oulu, pellitykset oulu, huoneistoremontti, lämmöneristys, kattotyöt, huopakattotyöt oulu, kattokorjaukset oulu, kermityöt, Trelleborg, SBS-kumibitumikermi
Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen