Okun Koneistuspalvelu Oy

OUTOKUMPU

Sätöksentie 66 A
83500 OUTOKUMPU

Puh. 010 219 3500

Sähköposti: etunimi.sukunimi@oku.fiHienomekaanisten ja tarkkuusosien erikoisvalmistus
Tarkkuusosat, koneistuskeskustyöt, moniakselisorvaukset
hiontaa, lankasahaus, uppokipinöinti, kipinäporaus,
pitkäsorvaus, hoonaus, tasoläppäys, ultrapesut
mikropuhallus, kiillotus
Yli 50 työstökonetta


ALIHANKINTAPALVELUJA - MUU TEOLLISUUS

alihankintaa, alihankinta, teollisuus, alihankintapalvelut

KONEPAJATEOLLISUUTTA JA METALLITÖITÄ

konepaja, metallityöt, konepajat, metallitöitä

ALIHANKINTAPALVELUJA - METALLI

metalli alihankintapalveluja, metallin alihankintapalvelut, metalliteollisuuden alihankintaa, metallin alihankintaa

Liiketoiminnan esittely

HIENOMEKANIIKAN KÄRKIYRITYS
Okun Koneistuspalvelu Oy on hienomekaaniikan ja tarkkuustyöstön erikoiskoneistamo.
Okun Koneistuspalvelu Oy on vuonna 1978 perustettu perheyhtiö. Me olemme erikoistuneet hienomekaanisten tarkkuusosien valmistukseen. Tuotteiden korkea laatu on ehdoton edellytys pienosille, joilla on oma tärkeä merkityksensä esimerkiksi aseen, lentokoneen, röntgen- tai laboratoriolaitteen toimintavarmuudessa. Hienomekaaniset tarkkuusosat ovat painoltaan jopa alle gramman painoisia. Samoilla laatukriteereillä yritys valmistaa sarjatuotteita ja osakokonaisuuksia nosto- ja siirtolaitteisiin, teollisuuden koneisiin sekä voimalaitoksiin.

Okun Koneistuspalvelu Oy on jatkuvasti kehittänyt erikoisosaamistaan ja kasvanut monen kansainvälisen suuryrityksen luotettavaksi yhteistyökumppaniksi. Vahvuutena ovat monipuoliset työstömenetelmät, laaja materiaalien hallinta sekä jatkuva investointi uusimpaan teknologiaan ja koulutukseen.

Haluamme palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla toimittamalla laadukkaita tuotteita sovitun aikataulun mukaisesti.
Kiinnitämme erityisesti huomiota tuotteiden viimeistelyyn, mittatarkkuuksiin sekä tasalaatuisuuteen.
Osaamistamme kuvaa myös erikoismetallien kuten titaanin ja hastelloyn työstäminen.
/img/c/745893.jpg

Palvelut

Haluamme palvella asiakkaitamme parhaalla mahdollisella tavalla toimittamalla laadukkaita tuotteita sovitun aikataulun mukaisesti. Kiinnitämme erityisesti huomiota tuotteiden viimeistelyyn, mittatarkkuuksiin sekä tasalaatuisuuteen. Tyypillisiä valmistamiamme osia ovat lukkojen, aseiden, lentokoneiden, laboratoriotekniikan, pienkoneiden, nosto- ja siirtolaitteiden osat, hydrauliikan komponentit sekä tarkkuussuuttimet. Osaamistamme kuvaa myös erikoismetallien kuten titaanin ja hastelloyn työstäminen.

Kattava konekantamme mahdollistaa monipuoliset työstömenetelmät:
 • moniakselisorvaukset
 • pitkäsorvaukset
 • koneistuskeskustyöt
 • hionnat
 • Taso-, työkalu-, centerless- ja pyöröhionnat
 • lankasahaus
 • uppokipinöinti
 • kipinäporaus
 • tasoläppäys
 • hoonaus
 • mikropuhallus/kiillotus
 • ultraäänipesut
 • Suunnitelupalvelu
 • Sopimusvalmistus ja kokoonpanot
 • Varastointi
 • Toimitus
  Asiakkaamme niin halutessa hoidamme tuotteiden varastoinnin, pakkaamiseen sekä vientidokumentit.
 • /img/c/707108.jpg

  Yhteystiedot

  Okun Koneistuspalvelu Oy
  Sätöksentie 66 A
  83500 OUTOKUMPU
  Puhelin: 010 219 3500


  Henkilökohtaiset sähköpostiosoitteet:
  etunimi.sukunimi@oku.fi

  Lisätietoa voit tiedustella seuraavilta yhteyshenkilöiltä:

  Päivi Kettunen, toimitusjohtaja
  puhelin 010 219 3502, GSM 050 563 0669

  Jarmo Eklund, myyntijohtaja
  puhelin 010 219 3501, GSM 0500 196 710

  Emi Yoshida, vientipäällikkö
  puhelin 010 219 3512 GSM 045 647 8000

  Jarmo Hassinen, tehdaspäällikkö, Sätöksentien yksikkö
  puhelin 010 219 3504, GSM 0400 476 338

  Markus Eklund, valmistuspäällikkö, Joensuunkadun yksikkö
  puhelin 010 219 3505, GSM 050 571 3936

  Marika Toth Asiakaspalvelupäällikkö
  puhelin 010 219 3500, GSM 050 416 3459

  Jorma Astikainen, kehityspäällikkö
  puhelin 010 219 3507, GSM 050 407 8914

  Mikko Hoskonen, menetelmäsuunnittelija
  puhelin 010 219 3509, GSM 050 330 0127

  Ossi Lipponen, menetelmäsuunnittelija
  puhelin 010 219 3510, GSM 050 324 9593

  Jouni Sorsa kehitysinsinööri
  puhelin 010 219 3513, 045 127 1590
  /img/c/707111.jpg

  Lisätiedot

  Oku Koneistuspalvelulla on sertifioitu ISO 9001 -laatujärjestelmä

  Työstö- ja mittausmenetelmät
  Työstö- ja mittausmenetelmämme ovat monipuolisia ja laitteemme edustavat uusinta huipputeknologiaa. Menetelmät mahdollistavat erittäin vaativien tuotteiden valmistuksen. Myös lämpökäsittelyjen jälkeiset työvaiheet kuten hionta ja kipinätyöstö ovat osa valmistusmenetelmiämme. Käytössämme on myös monipuolisesti erikoistyöstömenetelmiä kuten tasoläppäys, hoonaus ja mikropuhallus.

  Suunnittelupalvelut
  Teemme asiakkaidemme kanssa syvällistä yhteistyötä tuotekehitykseen liittyen. Konsultoimme tuotteen valmistettavuutta ja esitämme mahdollisia kehityskohteita. Tavoitteena on saada yhteistyössä asiakkaan kanssa mahdollisimman hyvä ja kilpailukykyinen tuote tai tuotekokonaisuus.

  Ase-, puolustusväline- ja ammusteollisuus
  Ase-, puolustusväline- ja ammusteollisuus ovat merkittäviä toimeksiantajiamme. Sarjavalmistuksessa hyödynnämme automaatiota sekä robotiikkaa tuotantoprosesseissa. Tuotteiden mittatarkkuuden, tasalaatuisuuden sekä visuaalisten vaatimusten hallinta ovat merkittävissä rooleissa valmistusprosesseissa. Käytössämme on robotisoituja mikropuhallussoluja valmistettavien tuotteiden pintojen viimeistelyyn. Menettelyissä ja toimintatavoissa huomioidaan AQAP 2110 – standardin vaatimukset.

  Ilmailuteollisuus
  Valmistamme osia ja osakokonaisuuksia sekä siviili- että military -puolen lentokoneisiin. Jäljitettävyyden ja dokumentoinnin hallinta ovat merkittävissä rooleissa palvelukokonaisuudessa. Hallitsemme myös erittäin vaativien ja vaikeasti työstettävien materiaalien työstön. Yhteistyö pohjautuu täydelliseen luottamukseen ja vaatimuksien kokonaishallintaan. Menettelyt ja toimintatavat toteutetaan SFS-EN 9100 – standardin vaatimusten mukaisesti.

  Medical-teollisuus
  Palvelemme medical – teollisuuden asiakkaita kansainvälisesti. Palvelumme kattavat tuotevalmistuksen protoista sarjavalmistukseen. Ylläpidämme tuotevarastoja asiakkaan puolesta ja sitoudumme nopeisiin toimitusaikoihin. Laadunvalvonta ja dokumentointi toteutetaan asiakasvaatimusten mukaisesti.

  Ajoneuvoteollisuus
  Valmistamme osia ja osakokonaisuuksia esim. traktoreihin, metsäkoneisiin ja vastapainotrukkeihin. Hyödynnämme valmistusprosesseissa automaatiota ja robottisoluja. Moottoreiden ja voimansiirron osien viimeistelyssä käytämme monipuolisesti erilaisia hiontamenetelmiä. Hydrauliikan komponenteissa mittatarkat reiät viimeistellään hoonaamalla. Erittäin tasomaiset tiivistepinnat on myös tasoläpättävissä. Hydrauliikkalohkojen vinoreikien poraukset toteutamme tehokkaasti yhdellä kiinnityksellä moniakselityöstöä hyödyntäen.

  Muu teollisuus
  Valmistamme hienomekaanisia- ja tarkkuusosia laaja-alaisesti monille eri teollisuusaloille. Valmistettavien tuotteiden yhdistävä tekijä on korkeat laatuvaatimukset. Palvelut räätälöidään aina asiakaskohtaisesti ja toimialan vaatimukset huomioiden.
  /img/c/745892.png

  Hakusanat

  Hienomekaniikka, CNC-sorvaus, CNC-jyrsintä, pitkäsorvaus, kipinätyöstö, lankasahaus, hionta, hoonaus, läppäys, tarkkuusosat, titaani, uppokipinöinti, kipinäporaus, tasohionta, työkaluhionta, moniakselikoneistus, sorvaus, sorvaukset, jyrsintä, jyrsintää, konepaja, centerless, pyöröhionta, hienomekaanisten tarkkuusosien valmistus, tarkkuusosat, tarkkuusosia, valmistusta, korkealaatuisuus, erikoisosaaminen, FASTEMS ROBOTTISOLU, Fanuc -robotti, 5-akselikoneistus, mikropuhallus, alihankinta, tasoläppäys, CAM -suunnittelu, tarkkuustyöstö, hienomekaniikkaa, CNC-sorvausta, CNC-jyrsintää, hienomekaniikka, hienomekaniikkaa, moniakselisorvaus, moniakselisorvaukset, moniakselisorvausta, pitkäsorvaukset, kipinäporaus, kipinäporaukset, kipinäporausta, koneistuskeskustyöt, kipinätyöstöä, lankasahausta, hiontaa, hoonausta, läppäystä, tarkkuusosa, titaania, uppokipinät, tasohiontaa, tasohionta, työkaluhiontaa, moniakselikoneistusta, sorvausta, jyrsintää, konepajat, centerless, centerlesshiontaa, pyöröhiontaa, hienomekaanisten tarkkuusosien valmistusta, tarkkuusosa, tarkkuusosien valmistus, FASTEMS ROBOTTISOLUT, Fanuc -robotit, 5-akselikoneistusta, mikropuhallusta, alihankintaa, tasoläppäystä, tasoläppäys, CAM -suunnittelua, tarkkuustyöstöä, ultraäänipesut
  /img/c/721442.gif

  Markkinapaikan ilmoitukset

  Ilmoitettu
  29.03.2023 15:36
  Kategoria
  Ilmoitustaulu

  Okun Koneistuspalvelu Oy, koneistustyöt, Erikoiskoneistamo Outokumpu, Joensuu, Itä-Suomi

  Okun Koneistuspalvelu Oy, koneistustyöt, Erikoiskoneistamo Outokumpu, Joensuu, Itä-Suomi Okun Koneistuspalvelu Oy on erikoistunut hienomekaa...

  Ilmoitettu
  29.03.2023 15:35
  Kategoria
  Metalli

  Okun Koneistuspalvelu Oy, moniakselisorvaus, pitkäsorvaus Outokumpu, Joensuu, Itä-Suomi

  Okun Koneistuspalvelu Oy, moniakselisorvaus, pitkäsorvaus Outokumpu, Joensuu, Itä-Suomi Okun Koneistuspalvelu Oy valmistaa hienomekaanisia t...

  Ilmoitettu
  29.03.2023 15:35
  Kategoria
  Metalli

  Okun Koneistuspalvelu Oy, Erikoismateriaalin työstöä, erikoismateriaalin työstö Outokumpu, Joensuu, Itä-Suomi

  Okun Koneistuspalvelu Oy, Erikoismateriaalin työstöä, erikoismateriaalin työstö Outokumpu, Joensuu, Itä-Suomi Erikoismateriaalin työstö on e...

  Ilmoitettu
  29.03.2023 15:35
  Kategoria
  Metalli

  Okun Koneistuspalvelu Oy, hienomekaniikka, hienomekaniikkaa, hienomekaaniset tarkkuusosat

  Okun Koneistuspalvelu Oy, hienomekaniikka, hienomekaniikkaa, hienomekaaniset tarkkuusosat Okun Koneistuspalvelu Oy on perheyritys jonka peru...

  Ilmoitettu
  29.03.2023 15:35
  Kategoria
  Metalli

  Okun Koneistuspalvelu Oy, tarkkuustyöstöä, tarkkuustyöstö Outokumpu, Joensuu, Itä-Suomi

  Okun Koneistuspalvelu Oy, tarkkuustyöstöä, tarkkuustyöstö Outokumpu, Joensuu, Itä-Suomi Hienomekaniikkaa ja tarkkuustyöstöä Okun Koneistuspa...

  Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen