Nurmijärven kunta

NURMIJÄRVI

Keskustie 2 B
PL 37
01901 NURMIJÄRVI

Puh. (09) 250 021
Faksi (09) 2500 2010
KAUPUNGIT JA KUNNAT

kaupungit, kunnat

Liiketoiminnan esittely

Nurmijärvi on vireä kasvukunta, saavutettavissa parhaimmillaan puolen tunnin ajomatkan päässä Helsingistä ja hieman nopeammin Helsinki-Vantaan lentoasemasta.

Nurmijärvellä on reilusti lähes 3 000 yritystä ja runsaat 11 000 työpaikkaa. Kolme neljäsosaa Nurmijärven asukkaista asuu taajamissa, joista suurimmat ovat Kirkonkylä, Klaukkala ja Rajamäki.
/img/c/733773.jpg

Palvelut

Vapaat yritystontit http://www.nurmijarvi.fi/tyo_ja_yrittaminen/yrittaminen/tontit_ja_toimitilat/vapaat_yritystontit
Nurmijärven kunta ylläpitää rekisteriä yritysalueilla myytävinä tai vuokrattavina olevista kunnan ja yksityisten omistamista, rakentamattomista tonteista. Yksityisomistuksessa olevat tontit ovat myytävänä, ellei erikseen ole toisin mainittu. Kunnan omistamien tonttien hinnat vaihtelevat sijainnista riippuen.


Vapaat toimitilat http://toimitilat.nurmijarvi.fi/default.asp?op=NaytaToimitilat

Rekisteri sisältää yksityisten omistuksessa olevia vapaita toimitiloja. Rekisterin tiedot koskevat pääsääntöisesti teollisuus- ja varastotiloja, mutta otamme mielellämme tiedot vastaan myös liike- yms. tiloista. Mahdollisimman kattavan rekisterin ylläpitämiseksi pyydämmekin ilmoittamaan vuokrattavana tai myynnissä olevista toimitiloista tai tonteista kunnan alueella.


Yritys ja palveluhaku http://www.nurmijarvi.fi/tyo_ja_yrittaminen/yrittaminen/yritys-_ja_palveluhaku

Elinkeinotoimi on aktiivisesti mukana alueen yritystoiminnan tukemisessa, kehittämisessä ja verkottamisessa. Toimintaa ohjaa elinkeinopoliittinen ohjelma, jonka tavoitteena on yritysten perustamista, kuntaan sijoittumista ja kunnassa toimivien yritysten hyvinvointia ja kasvua tukevat olosuhteet. Elinkeinopoliittisessa ohjelmassa on tavoitteet ryhmitelty selkeästi kolmeen eri kokonaisuuteen: 1) yritystonttien markkinointi ja myynti, 2) yrittäjyyden edistäminen 3) yritysneuvontapalvelujen organisointi.


Yrityspalvelupiste Vinkki http://www.nurmijarvi.fi/tyo_ja_yrittaminen/yrittaminen/yrityspalvelupiste_vinkki

Yrityspalvelupiste Vinkki on avattu Nurmijärven Klaukkalassa Lepsämäntie 1 Kauppakeskuksen tiloissa. Yrityspalvelupiste tarjoaa laadukasta, monipuolista yritysneuvontaa sekä aloittaville yrityksille että toimintaansa kehittäville yrityksille. Vinkissa neuvontapalveluita tuottavat mm. Uusyrityskeskus, Keuke, ja Tutka-hanke. Eri toimijoiden yhteistyöllä pystytään hyvin kehittämään yritysten toimintaedellytyksiä ja edesauttamaan uusien yritysten sijoittumista kuntaan.
/img/c/733774.jpg

Lisätiedot

Lisätietoja: elinkeinojohtaja Seppo Pietarinen 040 317 2011

Hakusanat

teollisuushalli, teollisuustontti, omakotitontti, Nurmijärvi, yritystontti, rakennustontti, tontti uusimaa, vapaa tontti, vapaa tontti uusimaa, nurmijärvi, toimitila, yritysrekisteri, vinkki, yritysneuvonta, yrityspalvelu

Markkinapaikan ilmoitukset

Myy laskusi meille!thyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen