Naantalin satama

NAANTALI

 In English

Liiketoiminnan esittely

Ympäröivän teollisuuden myötä Naantalin satamasta on kehittynyt huomattava teollisuussatama. Se on jo pitkään tunnettu erityisesti neste- ja kuivabulksatamana, mutta noin kymmenen vuoden aikana Naantalin satamasta on kehittynyt myös kansallisesti merkittävä suuryksikköliikennesatama.
/img/c/737317

Palvelut

Irtolastitavaraa
Raakaöljyn, öljyjalosteiden sekä viljan ja hiilen kuljetukset tekevät Naantalista huomattavan irtolastisataman. Irtolastien osuus kokonaisuudessaan on 2/3 koko liikenteen volyymista.


Varastointia ja logistisia lisäarvopalveluita
Naantalin satamassa on käytössä sekä avoimia että katettuja varastoja, siiloja ja säiliöitä.
Tavarankäsittelyssä panostetaan asiakkaan kokonaisvaltaiseen palveluun. Normaalien ahtaus- ja varastointipalvelujen lisäksi on tarjolla monipuolisia logistisia lisäarvopalveluja.


Suuryksikköliikennettä
Roro-/Ropax-aluksilla kulkeva suuryksikköliikenne on kokonaisliikenteestä mitattuna 1/3.

Yli puolet Suomen ja Ruotsin välisestä rekka- ja trailerliikenteestä lautoilla kulkee Naantalin sataman kautta, mikä tekee Naantalin satamasta Suomen johtavan Skandinavian rahtiliikenteen sataman.

Useat lauttavuorot vuorokaudessa ja lyhyt merimatka tuovat kuljetuksiin sitä tehokkuutta, jota ammattimainen rahdinkuljenta vaatii.


Satamavalvojat päivystävät satama-alueella 24 h/vrk.

Aluspalvelut, (kiinnitys- ja irrotuspalvelut, vedenanto aluksille), jäänmurtotilaukset, hälytyspäivystys, aikataulutiedustelut, VTS-päivystys, säähavainnot, Naantalin satama, teollisuussatama, suuryksikkösatama, matkustajasatama,
/img/c/737318

Yhteystiedot

24h Satamavalvonta/
Liikennepäivystys
gsm: +358 44 733 4550

Lisätiedot

Naantali on yksi Suomen suurimpia rahtisatamia tonnimäärällä mitaten. Hyvien varastotilojen ja monipuolisten lisäarvopalvelujen ansiosta Naantalista on kehittynyt merkittävä irtolastisatama. Naantalin satamasta on kehittynyt viimeisen kymmenen vuoden aikana myös merkittävä suuryksikköliikennesatama.
/img/c/739848.jpg

Hakusanat

Aluspalvelut, kiinnityspalvelut, irrotuspalvelut, vedenanto aluksille, jäänmurtotilaukset, hälytyspäivystys, aikataulutiedustelut, suuryksikköliikenne, VTS-päivystys, säähavainnot, suuryksikköliikennesatama, teollisuussatama, suuryksikkösatama, satama, Naantalin satama, nestesatama, kuivabulksatama, Selluloosa, paperi, sahatavara, tuontisatama, vientisatama, satama, naantali, cellulosa, papper, sågat virke, exporthamnen, importhamnen, hamnen, nådendahl, kappaletavara, kappaletavara satama, laivanselvitys, lastinkäsittely, ahtaus, aluskäsittely, ahtauspalveluja, satamat, huolintaa, laivaselvitykset, merikuljetus, satamatoiminnot, terminaalit, varastointi, Nådendahl hamn, laituri, Irtolastisatama, Peräporttipaikat, Puutavarasatama, Satamapalvelut, Öljysatama, kemikaalisatama, kemikaalilasti, kemikaalit, projektilastit, logistiikka, merikuljetukset, logistiikkaa, logistiikkapalvelut, logistiikkapalveluja, merikuljetusta, ulkomaan kuljetukset, satamapalvelut, satamapalveluja, merikuljetukset, merikuljetusta, terminaali, terminaalit, satamaterminaali, ulkomaankuljetukset, ulkomaankuljetuksia, ulkomaankuljetusta, satama turku, satama turun seutu, matkustajasatama, matkustajaliikennesatama, Ruotsinlautta, Scandinavian lauttayhteys, Ruotsinlauttayhteys, ruotsinmatkat, autolla Ruotsiin, Autolla Scandinaviaan

Markkinapaikan ilmoitukset

Myy laskusi meille!thyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen