Metallityö Taipal-Ovi Oy

TAIPALSAARI

Liiketoiminnan esittely

Metallityö Taipal-ovi Oy valmistaa ovia ja ikkunoita teräksestä ja alumiinista
Tuotevalikoimaamme kuuluvat esim. autotallien pariovet ja nosto-ovet. Kerrostalojen porrashuoneiden ja varastojen ulko-ovet, liikehuoneistojen ovet sekä sisäovet. Ikkunoista tuotteisiimme kuuluvat esim. kerrostalojen porrashuoneiden- ja liikehuoneistojen ulko- ja sisäikkunat sekä avattavat ikkunat. Valmistamme myös valokattorakenteita.

Katso lisää kotisivulinkistä ja ota yhteyttä!
www.taipalovi.fi
/img/c/743234.png

Tuotteet

- Alumiiniovet
- Alumiini-ikkunat
- Teräsovet
- Palo-ovet
- Paloikkunat
- Lasiseinät

Lisätiedot

Toimintamme ytimessä ovat laadukkaat teräs- ja alumiinituotteet, kilpailukykyiset hinnat ja luotettavat toimitusaikataulut. Meille on tärkeää toimittaa tuotteet sovitussa aikataulussa ja että jokainen asiakkaamme on tyytyväinen työmme lopputulokseen.

Asiakkaitamme ovat rakennusliikkeet, taloyhtiöt ja yksityishenkilöt. Valmistamme tuotteet tyypillisesti arkkitehdin suunnitelmien mukaan. Saneeraus- ja remonttikohteissa voimme suunnitella ja toteuttaa tuotteet myös vanhojen ikkunoiden ja ovien mittojen pohjalta. Toimitamme ikkunoita ja ovia kaikkialle Suomeen. Asennuksia teemme Kaakkois-Suomen alueelle.
/img/c/743235.png

Hakusanat

Teräsovi, teräsovia, teräsovet, teräsovien valmistus, alumiiniovi, alumiiniovet, alumiiniovia, alumiiniovien valmistus, ovitehdas, ulko-ovia, sisäovia, varastojen ovet, teräsikkuna, teräösikkunat, teräsikkunoita, teräsikkunoiden valmistus, alumiini-ikkuna, alumiini-ikkunat, alumiini-ikkunoita, alumiini-ikkunoiden valmistus, porrashuoneiden ovet, porraskäytävien ovet, liikehuoneiston ovi, liikehuoneistojen, ovia, liikehuoneiston ovet, autotallin pariovet, teollisuuden nosto-ovet, autoliin nosto-ovi, ovien valmistus, Lappeenranta, Imatra, Kotka, Kouvola, Etelä-Karjala
/img/c/743233.jpg

Markkinapaikan ilmoitukset

Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen