Meri-Lapin Työhönvalmennus -säätiö

KEMI

Karjalahdentie 18
94600 KEMI

Puh. (016) 259 158
Faksi (016) 259 159



KONEPAJATEOLLISUUTTA JA METALLITÖITÄ

konepaja, metallityöt, konepajat, metallitöitä

Liiketoiminnan esittely

Meri-Lapin Työhönvalmennus-säätiö on Kemin kaupungin, Keminmaan kunnan, Kemin seurakunnan sekä kymmenen muun alueellisen yhdistyksen yhteishanke, joka toimii metalli-, puutyö-, tekstiili-, kotipalvelu- ja kierrätysalalla. Säätiön tarkoituksena on järjestää sosiaalisena palveluna suojatyötä sekä työtoimintaa pitkäaikaistyöttömille, syrjäytymisuhan alaisille nuorille, vajaakuntoisille ja muille vaikeasti työllistyville henkilöille sekä järjestää ja kehittää muuta tähän liittyvää kuntouttavaa toimintaa ja koulutusta. Palveluistamme löydät lisätietoja kotisivuiltamme (linkki yläpuolella), josta saat myös tarvittavat yhteystiedot.
TK-Metalli
Tarjoamme monipuolista kone- ja laitekantaa metallin käsittelyyn (mm. kärkisorveja, porakoneita, metallisahoja, levyleikkuri, särmäyspuristin, levymankeli ja hitsaualaitteet). Alihankintana hoidamme mm. metallirakenteet ja koneistustyöt; yksityisasiakkaille korjaus- ja koneistustyöt, hitsaustyöt (mm. perämoottorin potkurit) ja kalustemaalaukset.

Monitarmo
Olemme erikoistuneet sosiaalisiin palveluihin (mm. kotiavustajia, muuttoapua, omaishoivaa ja avustustöitä). Lisäksi pienet remontit, pihatyöt, siivoustyö ja ostopalvelusopimukset kauttamme. Yrityspalveluhin kuuluu työvoimanvuokraus, postitustyöt, siivousurakoinnit ja avustavat työt. Lisäksi voimme ottaa vastaan muita monipuolisia alihankintatöitä. Lisäksi kierrätystoiminta eli jatkokäsittely ja korjaus, ongelmajätteiden vastaanotto sekä myymälä ja noutopalvelu.

Kotisivumme
Katso lisää tietoa kotisivuiltamme.

Hakusanat

Kotiapu, remonttipalvelu, hoivapalvelut, kotihoitopalveluja, korjaustyöt, kodin tekstiilit, työvaatteet, koneistustyöt, alihankintatyöt, Meri-Lapin työhönvalmennussäätiö, ompelupalvelut, verho-ompelu, Käsityöliike Meriva, TK-Metalli, ompelimo, työvalmennussäätiö, hitsaus, siivouspalvelut, puutyöt, kierrrätyskeskus, metallityöt, maalaustyöt, pihatyöt, siivous
Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen