MasiJet Oy

KEMPELE

Takatie 6
90440 KEMPELE

Puh. 0400 683 891
Faksi (08) 881 1661




PAKKAUKSIA

pakkauksia, pakkaukset, pakkaus

Liiketoiminnan esittely

MasiJet Oy on perustettu vuonna 1992. Aluksi päätoimialana oli korkeapainevesileikkaus, jonka avulla valmistimme mm. pakkausvaimentimia teollisuuden tarpeisiin. Tähän osaamiseen perustuen MasiJet on sittemmin kehittänyt itsestään monipuolisen pakkausalan huippuosaajan.

Tänään MasiJet palvelee pakkausasioissa asiakkaitaan kokonaisvaltaisesti.
Kartoitamme asiakkaan tarpeet ja selvittää pakkaustekniset ongelmat. Suunnittelemme pakkauskokonaisuudet tarpeiden mukaisiksi. Teemme tarvittaessa protomallit lujuus- ja toimivuustesteihin. Valmistamme ja toimittamme lopulliset tuotteet pieninä tai suurina sarjoina.

Oman suunnittelun ja vahvan yhteistyöverkoston avulla MasiJet kykenee vastaamaan lähes mihin tahansa pakkaamiseen liittyvään vaatimukseen. Masijet on innovatiivisesti ajatteleva pakkausten toimittaja.

Tuotteet

OmaPACK - Optimally Manufactured Apparatus Packaging
Uusi tuotenimi ja toiminta-ajatus otettiin käyttöön vuoden 2005 alussa ilmentämään uudistunutta toimintatapaamme. Se korostaa asiakaskohtaisen suunnittelun merkitystä palveluissamme.

OmaPack-tuotenimi kuvaa tuotteitamme ja toimintaamme.
Me suunnittelemme, testaamme ja valmistamme tuotteemme niin, että se on räätälöity ratkaisu asiakkaamme tarpeisiin ja toiveisiin. Emme tyydy standardeihin. Siksi OmaPack on paras pakkausratkaisu asiakkaamme tuotteelle.
Se suojaa, se on edustava ja taloudellinen. Sitä on helppo käyttää ja se on vaivaton kierrättää.

OmaPack on räätälöityä pakkaamista.
Kun pakkausmateriaalit optimoidaan tuotteellesi, voidaan ne samalla tehdä myös helpoiksi käyttää ja varastoida. Pakkaus tuotteesi ympärillä näkyy logistisen ketjun aikana, tuotteesi ei. Siksi pakkauksen ulkoasu on tärkeä.
Pakkauksen sisällä tuotteesi täytyy voida matkustaa turvallisesti, mutta sielläkin arvonsa mukaisesti. Kunnolla ja suunnitellusti suojattu lähetys tekee hyvän vaikutuksen - sen lisäksi tuote on saapuessaan ehyt.

Me MasiJetillä ymmärrämme pakkauksen merkityksen ketjussa yritykseltäsi asiakkaan kautta kiertoon. Me ymmärrämme räätälöidyn, turvallisen ja hyvännäköisen pakkauksen merkityksen yrityksesi maineelle. Me teemme pakkauksenne suunnittelusta toteutukseen. Sitä on OmaPack
/img/c/721372.jpg

Yhteystiedot

Suunnitellemme ja valmistamme pakkauksenne niin, että koko toimitusketju toimii luotettavasti.
Siksi me olemme oikea kumppani tuotantoketjuusi.
Me ratkaisemme pakkausongelmasi siis soita myyntipalvelunumeroomme 0400 683 891

Hakusanat

pakkaukset, pakkaus, tuotepakkaus, tuotepakkaukset, pakkausvaimentimet, esd-pakkaukset, vanerikontit, ESD-pakkaukset, erikoispakkaukset, vesileikkaus, protomallit. työkalusalkut, mittalaitesalkut, vaimennetut pakkaukset, vaimennettu pakkaus
Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen