Marinetek Oy

HELSINKI

 In English
Vattuniemenkatu 3
00210 HELSINKI

Puh. (09) 682 4100
Faksi (09) 6824 1030




LAITUREITA

laiturit, laituri, laitureita

Liiketoiminnan esittely

Marinetek on Euroopan johtava venesatama- ja laiturirakentaja. Erittäin laaja mallisto sisältää erilaisia laituriratkaisuja kevyistä huvilalaitureista järeisiin aallonvaimentimiin sekä runsaasti laiturirakentamiseen liittyviä erikoistuotteita ja tarvikkeita.

Pitkä kokemus venesatama- ja laiturirakentamisessa, jatkuva tuotekehitys sekä pitkälle kehitetty tuotantoprosessi ovat tehneet voimakkaasti kasvaneesta Marinetekista kansainvälisesti menestyvän yrityksen. Marinetek on suomalainen yritys ja kokonaan toimivan johdon omistuksessa.

Marinetekin laiturit valmistetaan viidessä eri tehtaassa: Vantaan Kuninkaanmäessä, Latvian Riiassa, Kroatian Sibenikissä, Portugalissa sekä Dubaissa. Marinetek -laitureita on valmistettu yhteensä yli sadan kilometrin pituudelta ja niitä on käytössä yli 30 maassa.

Marinetek -laatu on muodostunut käsitteeksi kotimaan laiturirakentamisessa. Marinetek toimii ISO 9001 -laatujärjestelmässä ja Marinetekin betoniponttoneilla on SFS-sertifiointi. Marinetek onkin ylivoimainen markkinajohtaja Suomessa ja useissa muissa maissa.

Marinetek käyttää betoniponttoneissaan kuumasinkittyjä raudoiteverkkoja sekä muovikuitubetonia, jolla vähennetään ohuille betonirakenteille ominaisia kutistumis- ja hiushalkeamia. Laatujärjestelmä ulottuu myös osaavaan alihankintaverkostoon, mikä toimii osana Marinetek -laatuketjua.

Hakusanat

poijut, laiturit, laituritarvikkeet, laituriponttonit, betoniponttonit, ponttonit, venesatamat, venepaikka, venepaikkoja, imutyhjennyspumppu, imutyhjennyspumppuja, satama, ponttoonit, ponttooni, betoniponttoonit, pylväslaiturit, jettilaituri, uimaportaat, venepuomit, pelastusvälinepylväät, marinetek
Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen