Mäkelä Alu Oy

LUOMA-AHO

Mäkeläntie 2
62830 LUOMA-AHO

Puh. (06) 557 7600
Faksi (06) 5577 6655




ALUMIINIA

alumiini, alumiinia, alumiinilevyt

Liiketoiminnan esittely

Mäkelä Alu Oy on alumiiniprofiileihin keskittynyt perheyritys, jolla on 80-vuotinen historia metalliteollisuudessa. 30 vuoden ajan Mäkelä Alu on keskittänyt toimintansa alumiiniprofiilien puristamiseen, pintakäsittelyyn ja logistiikkaan.

Tuotantotiloja, logistiikkaa ja alumiiniosaamista kehitetään jatkuvasti. Tuotteista noin 90 % on asiakkaiden tarpeiden mukaan räätälöityjä alumiiniprofiileja joista vientiin menee lähes 40%.
Mäkelä Alu on sopiva yhteistyökumppani, kun tarvitaan ketterää ja luotettavaa alumiiniosaajaa.
/img/c/738304.jpg

Tuotteet

- ALUMIINIPROFIILIT
- PROFIILISUUNNITTELU
- ASIAKSPROFIILIT
- LATTATANGOT
- KULMATANGOT
- NELIÖTANGOT
- NELIÖPUTKET
- PYÖRÖTANGOT
- PYÖRÖPUTKET
- KUUSIOTANGOT
- KUUSIOPUTKET
- U-TANGOT
- T-TANGOT
- SUORAKAIDEPUTKET

Lisätiedot

AluDesign® -palvelun tarkoitus on suunnitella yhdessä asiakkaan kanssa mahdollisimman kustannustehokas alumiiniprofiili tai -profiilit. Paras lopputulos saavutetaan, jos pääsemme osallistumaan tuotekehitykseen hyvin varhaisessa vaiheessa, mielellään jo ensimmäisestä ajatuksesta lähtien.
/img/c/738452.jpg

Hakusanat

alumiini, alumiiniprofiili, profiili, alumiinia, anodisointi, eloksointi, maalaus, pulverimaalaus, polttomaalaus, pintakäsittely, räätälöidyt alumiiniprofiilit, alumiiniprofiilit, vakioprofiilit, lattatangot, pyörötangot, kulmatangot, pyöröputket, u-tangot, kuusioputket, suorakaideputket, neliöputket, t-tangot, kuusiotangot

Markkinapaikan ilmoitukset

Kiinteistötarkastukset ja tärinämittauksetthyssenkrupp - Alumiinin ammattilainen